27-11-13

Q&A (Answer part) - droombaan, bloggen, skittles en series

In de Question part van een paar weken geleden vroeg ik of jullie een aantal vragen wilde achterlaten die jullie graag nog over mij zouden willen weten! Een tweede deel omdat ik het een keer had gedaan toen mijn blog niet heel erg gelezen werd, dus in deze post ga ik al jullie gestelde vragen beantwoorden! Met deze keer in de answering part, antwoorden op vragen zoals wat mijn droombaan wel niet zou kunnen zijn, over bloggen, gekleurde skittles, favoriete series, youtube en nog veel meer. Lees je mee?


Omdat ik vraag-antwoord Q&A's met een paar simpele foto's erdoorheen soms wat saai vond en zo standaard, wilde ik er eens een keer een andere draai aan geven - maar wilde het niet onoverzichtelijk maken. Als je naar beneden scrollt zul je vanzelf wel zien hoe ik nu antwoord geef op de vragen. Nog steeds wel vraag-antwoord, maar dan wel op een wat leukere en creatieve manier. Het duurde even om het in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wel wat naar mijn gevoel! Ik heb niet alle vragen kunnen beantwoorden omdat de post dan wel heel erg lang werd en sommige vragen leken een beetje op elkaar, dus ik hoop dat jullie na deze post al een klein beetje meer achter de persoon achter deze blog te weten zijn gekomen. Let me know wat je ervan vindt!  Liefs, Sharon. 


29 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke vragen en antwoorden! En je hebt het echt heel erg leuk bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat leuk hoe je dat gedaan hebt ! Leuke vragen + antwoorden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke vragen(en antwoorden) Wat heb je dit leuk bewerkt zeg!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vragen! Ik vind het ook zo leuk dat je andere mensen leert kennen door het bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gedaan! We hebben trouwens echt dezelfde muziek smaak haha, justin all the way :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super origineel hoe je het hebt gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah zo leuk gedaan en tof om te zien! Heel mooi geantwoord, maar ik vind het ook heel fijn om te lezen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je een kappers opleiding en visagie wilt doen! Een kennis van mij doet dat ook bij B academy, het is super duur inderdaad maar ze heeft al zo veel geleerd in een korte tijd. Maar hey zij is ook in de 30 al, dus wie weet waar jij over 10 jaar staat! Succes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk en origineel hoe je dit hebt gedaan! en heel leuk om te lezen, ons mam wil ook dat ik naar de b-academy ga maar dan in eindhoven, alleen ik wil dat niet haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een creatieve manier om zo de vragen te beantwoorden! Erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk gedaan zo zeg :) Erg creatief, daar houd ik wel van! Is mijn vraag toch nog ergens goed voor geweest, anders zou je skittles spontaan vergeten zijn.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Thanks to you heb ik mijn liefde voor Skittles weer ontdekt. Vond het trouwens een ontzettend orginele en grappige vraag dus die kon ik ook echt niet overslaan, haha!

   Verwijderen
 12. Wat heb je dit artikel ontzettend leuk gemaakt! Ook erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt het echt super leuk bewerkt en je hebt fijne antwoorden gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waarmee heb je de 'openings' foto en de rest van het artikel gemaakt? Ik vind het echt heel tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke vragen en erg leuk om jouw antwoorden te lezen ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke antwoorden en heel origineel gedaan. Ik zou ook wel Manuel Broekman als tegenspeelster willen hebben haha.. ;) En wat cool dat je een kappersopleiding wil doen, ik zou ook echt helemaal achter je droom staan als ik jouw was! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh god, echt de ergste spelfout ooit!! Ik bedoel natuurlijk JOU en niet jouw in de laatste zin.

   Verwijderen
  2. Geeft helemaal niks hoor Kiki, ik maak ook wel eens hele erge spelfouten waar ik pas later achter kom! ;-)

   Verwijderen
 17. Super dat je je hart volgt en gewoon gaat doen wat je leuk vind. Jij gaat later met plezier naar het werk de mensen die het zonde vinden gaan misschien wel met tegen zin. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En daar ben ik het helemaal mee eens! Plezier hebben in wat je doet is veel leuker en afwisselender dan dat je het helemaal niet leuk vindt. Niemand maakt me gek of wijs dat ik iets anders moet gaan doen, dat bepaal ik lekker zelf! :)

   Verwijderen
 18. Waaauw, echt heel mooi gedaan! Vloggen lijkt me ook best raar haha! En ik kijk ook geen series, want mijn schoolwerk verpest alles... Verder is het helemaal niet zonde dat je je HAVO afrond, want zonder diploma kom je al helemaal nergens, stel je geeft je baan als kapper op! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En trouwens, die skittle-vraag is echt leuk hahaha! Ik eet altijd de roze/rode en de paarse! Tenminste, die krijg ik van mijn vriendin, want zij vind de groene, gele en oranje het lekkerste haha!

   Verwijderen
 19. Heel leuk beantwoord Sharon! Ik volg ook niet echt series, ik steek mijn tijd liever in bloggen dan in tv kijken haha! Echt een leuke q&a heb je ervan gemaakt sharon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Veel zeiden tegen mij ook dat ze het zonde vonden omdat ik ook met HAVO naar het MBO ben gegaan. Ik snap het wel, maar ik wil graag iets doen wat ik leuk vind en dan is die HAVO diploma eigenlijk alleen maar mooi meegenomen. Ik wil ook heel graag een freelance MUA worden, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen