29-11-13

My life as Sharon #8

Tijd voor alweer een 8e editie van my life as Sharon! Deze maand heb ik als ontzettend leuk ervaren, het was meer een succes voor mijn blog (-maand)! Ik ging namelijk naar mijn allereerste persevent, passeerde de 150 Bloglovin' volgers, kwam in een tijdschrift, kocht een domeinnaam.. Maar los van mijn blog gezien was deze maand gewoon normaal, ik sprak gezellig af met vriendinnen en ben vooral naar kerst aan het aftellen. In dit artikel laat ik een aantal foto's in collages zien die ik deze afgelopen maand heb gemaakt om te delen met jullie. Kijk je mee?

We begonnen de maand november met een bezoek bij de IKEA, waar ik verder niets bijzonders kocht dan alleen een nieuwe set kledinghangers. En wie bij IKEA is, neemt natuurlijk een portie Zweedse balletjes op de vroege ochtend ♥ Selfie o'clock omdat ik vroeg uit was die dag ♥ Cup-a-soepje in mijn eeuwenoude verzoenbeker van Diddle. Wie kent die tijd nog? ♥ Zelf visitekaartjes maken omdat het me wel handig leek om die bij me te hebben tijdens het event later in november. Ik maak ze zelf via Picmonkey, budget en veel origineler natuurlijk :) ♥ Ready to film! ♥ Homemade pizza's bij Mariska, op vrijdag vierden we samen weekend en keken we The Voice. De pizza's waren ook nog eens supergezond want we hadden er een zak met kant-en-klare gesneden groenten overheen gegooid.Watching the EMA's! Natuurlijk kon een foto van Justin niet ontbreken toen hij de award voor Best Male won. Stiekem was ik ontzettend jaloers op de mensen die er live bij waren ♥ We gingen voor school in Utrecht naar het asielzoekerscentrum en toen we klaar waren kreeg iedereen gewoon vrije tijd en mocht je zelf naar huis. Met Loes moest ik toen natuurlijk een bezoekje brengen aan de Starbucks - dit was het kerstdrankje met speculaas, maar ik vond 'm niet zo heel speciaal.. ♥ Nog een selfie, ready om naar vriendinnetje Esmee te gaan! Ik ging naar haar dansschool om een workshop te volgen van iemand die bij MTV EMA danste ♥ Een goed gevulde Primark tas na het event, ik was namelijk bij de opening van het nieuwe filiaal in Eindhoven! Ik snap alleen niet waarom er kartonnen tasjes bestaan, die gaan geheid kapot als je 2 onesies met je mee sleept ♥ Wachten op de trein naar huis ging ik nog even op de foto met Demi en Joyce waar ik ook na het event wat mee heb gegeten ♥ Lovin' my onesieeeeee! (<3333)Bij oma afhaalchinees eten, daar kan je me voor wakker maken! ♥ Yaaaay daar ben ik dan! Op pagina 20 in het Hoe Overleef Ik.. Druk Druk Druk? tijdschrift sta ik eindelijk met mijn blog en gezicht. Ik kreeg de dagen daarna ontzettend veel appjes binnen van vriendinnen met foto's dat ze het tijdschrift ook hadden gekocht ♥ Ik had voor Louise ook een onesie meegenomen van de Primark en die moest ze natuurlijk nog een keer meenemen. We hebben samen een stukje voor een video opgenomen en ze bleef 's avonds ook bij mij eten ♥ Op zaterdag moest ik zoals altijd een hele dag werken tot 5 uur en daarna ging ik naar Emily, daar keken we Verliefd Op Ibiza met lekkere warme huissokken ♥ Ik kocht een eigen domein op zondag en ik ben er superblij mee! Wat mij betreft is dit een stap in de goede richting en ik vind het veel professioneler staan ♥ Eindelijk een beanie! Ik vond deze muts van mijn broertje thuis en ik wilde er zelf al eentje kopen om bevroren oren te voorkomen op de fiets, maar nu mijn broertje er zelfs twee heeft kan ik die natuurlijk ook gewoon even lenen. ;-)

En dit was mijn maand! Niet heel spannend, maar vooral 1 week die ertussenuit schoot voor mijn blog dan. Het wordt steeds kouder merk ik wel en ik kwam tot de schokkende ontdekking dat het eigenlijk nog geen officieel winter is! Blogger Maris vertelde me op Whatsapp dat 21 december pas officieel de winter begint. Maar hoe dan?! Ik dacht toch echt 21 november.. Ik heb research gedaan op Wikipedia en het klopt inderdaad, over pas een maand zitten we dan écht in de wintermaanden. Ik heb ontzettend veel in kerst en ik hoop dat de sneeuw nog zolang mogelijk wegblijft, behalve op de kerstdagen zelf dan. IJs, laten we dat ook maar niet doen. Als maar niet mijn hele makeup blijft uitlopen door die gure wind in je ogen. Oh, wat ben ik ook eigenlijk ijdel.. En oja, vriezen mag van mijn part ook nog even op vakantie. Zodra kerst voorbij is, weet ik zeker dat ik al helemaal gek wordt van de winter. Af en toe sneeuw is leuk, maar geef mij maar zomer. Hoe zit dat bij jullie, zijn jullie echte wintermensen of toch liever een ander seizoen? 

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Die laatste foto van jou is mooi! Ik moet ook nodig weer eens naar de Primark!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk! Die laatste foto is trouwens echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! <3
  Die onesie is zo cutie, en tof van je domein naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zitten er een aantal toffe dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op die leuke maand van jou! :) Nee hoor meid, je verdient het natuurlijk hartstikke allemaal. Ik heb trouwens ook nog een onesie gekocht haha, maar die krijg ik pas met sinterklaas officieel, dusja.. nog even wachten tot ik me in alle fluffyness kan hijsen.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke maand ! Je hebt toffe foto's gemaakt ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke fotos en heeeeeeeeeeel goed bezig met je blog! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's Sharon! Je bent echt goed bezig geweest met je blogje hihi. Ga zo door! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een super super super leuke diary Shar! Ik vond hem echt heel leuk om te lezen! En ahhh, zo blij voor je dat je nu ook eindelijk een .nl hebt! En wauw, je visitekaartjes zijn echt tof geworden! Ik moet dat ook maar eens gaan doen, best wel slecht van mezelf als grafisch vormgever/DTP'er en ik heb nog geen visitekaartjes, hahaha #fail. Je onesie is echt heel leuk, haha! Ik ben ook zo blij met de mijne, al heb ik nu mijn nieuwe fluffy trui aan van de Primark, hihi. Aw, lief dat je mij in je artikel noemt, hahaha, ik had ook echt zoiets van huh 21 december pas officieel winter! Hahaha, ik moest echt lachen om "schokkende ontdekking" :p Okeee mijn comment wordt weer veels te lang maar ik had ook helaas erg weinig tijd deze week om te reageren op je leuke blogposten, maar heb ze natuurlijk stiekem al wel gelezen hihi :) Ik doe elke dag alleen mijn favorieten en daar hoor jij tussen ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Ik vind die onesies ook wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat leuk dat dit zo een succes volle maand was voor je blog! Het is je van harte gegund meid. Super leuk dat je naar het Primark event ben geweest, ik had er ook super graag heen willen gaan. En gefeliciteerd met je eigen domein naam, whoehoe!! Je visite kaartjes zijn heel erg leuk. Ik gebruik ook vaak Picmonkey. Heb je de kaartjes zelf uitgeprint of ergens laten afdrukken en zo ja waar? Ik wil namelijk ook graag visite kaartjes voor mn blog + visagie werk. I love de primark onesies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de kaartjes zelf uitgeprint op wat dikker papier, eerlijk gezegd nog iets te dun en ze waren iets langer geworden dan een 'normaal' formaat visitekaartje. Ik moet ze nog een keer aanpassen omdat mijn oude blogurl er nog op staat, maar dan print ik ze uit op wat dikker papier denk ik (of ik laat ze uitprinten door iemand anders, ik zie wel haha!)

   Verwijderen
 12. leuk! ik heb het stuk ook gelezen van je in de hoe overleef ik. Daardoor kom ik hier ook

  BeantwoordenVerwijderen