11-11-13

Kwasten van Yves Rocher: blending + concealer

Je hebt ze misschien al kunnen zien in mijn shoplog van Utrecht, want daar vertelde ik dat ik deze kwasten had gekocht bij de Yves Rocher winkel. Mijn HEMA blending kwast kwam aan z'n einde, mistte ik nog een platte oogschaduwkwast (die had ik wel, maar degene die ik had vond ik niet heel fijn) wat voor mij reden genoeg was om een paar nieuwe kwasten aan te schaffen. Ik kwam bij Yves Rocher uit die me erg fijn leken, waar ik vandaag een korte review aan wijdt. Stiekem weet je het misschien al door de video - maar ik vind de kwasten heel fijn!Je zult het vast al wel zien, de een is een blending- en de ander een concealerkwast, terwijl ik toch gewoon op zoek was naar een plat oogschaduwkwastje? Ik was zo slim geweest niet heel goed te kijken naar de verpakking, op de verpakking van de blendingkwast staat namelijk een oogje afgebeeld, op de ander een gezicht. Als je er zo naar kijkt valt het op, maar op dat moment heb ik dat echt helemáál niet door gehad. Ze zijn in ieder geval mooi verpakt en zien er op eerste gezicht goed uit, toch?

Blending brush - €8

De blendingkwast heeft stevige haartjes, is niet overdreven zacht maar het kan veel erger, hij prikt in ieder geval niet. Vooral de handvatten van de kwasten vind ik supermooi, het geeft je meteen het gevoel van luxe. En de werking? Hij doet het super! Hij blendt oogschaduwkleuren mooi, pakt goed kleur op en ook highlighter aanbrengen onder het wenkbrauwbot doe ik veel met deze kwast. 


Concealer kwast - de prijs van dit product kon ik niet meer terugvinden, maar deze kwast zal rond de €7 à €10 liggen.

Desondanks dat deze kwast als een concealerkwast is bestempelt, werkt deze ook gewoon prima met oogschaduw. Ik vind 'm redelijk klein voor een concealer, dus daar gebruik ik deze ook niet voor. Je zou verwachten dat deze kwast fall-out zou geven omdat hij steviger is natuurlijk, maar dat is met deze verrassend genoeg niet het geval. Kleuren worden goed opgepakt, de kwast brengt fijn aan en werkt prima. Niks aan het handje dus, mocht je ooit dezelfde fout maken. De concealerkwast is alleen net iets duurder dan de normale oogschaduwkwast die Yves Rocher verkoopt geloof ik, maar dat scheelt een paar euro.Als conclusie vind ik dit superfijne en betaalbare kwasten. De kwasten voelen heel stevig aan, zien er mooi uit (niet geheel onbelangrijk!) en werken goed. Over de andere kwasten ben ik eigenlijk ook wel benieuwd, maar er zijn over de kwasten van Yves Rocher verschillende meningen te vinden. Ik ben over deze kwasten te spreken in ieder geval, zeker een bezoekje waard! Welke kwasten gebruik jij voor je makeup?6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Mooi artikel!
  Deze kwasten lijken me erg fijn. Ben benieuwd naar de blending brush.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kwasten lijken mij erg fijn. Ik ben al tijdje opzoek naar goede kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kwasten, ik ben ook opzoek naar betaalbare en goede kwasten :)

  BeantwoordenVerwijderen