07-11-13

Favorieten oktober

Een maand vol met favorieten, dit keer wél inclusief beauty! Mijn vorige favorieten (van september) had ik opgenomen als een video en online gezet. Dit keer had ik te weinig tijd om een nieuwe video op te nemen en als artikel vorm vind ik soms ook wel even prettig - leuk voor de afwisseling dus! Daarin vertelde ik dat ik weinig nieuwe producten had uitgeprobeerd en dus ook weinig beauty producten had, en vulde dat aan met fashion en lifestyle dingetjes. Deze maand heb ik (gelukkig) wel veel nieuwe dingen getest en dat heb ik allemaal op een rijtje gezet! Kijk je mee?

1. De BB-cream van Skin 79 in "Hot Orange" is een hele grote favoriet geweest afgelopen maand! Dit product kreeg ik van de webshop bbcreamshop.eu en ik ben er echt superblij mee! Ik gebruik het product dagelijks, op de momenten dat ik iets wil dragen op mijn gezicht tenminste. Hij dekt goed, voedt goed en voelt heel fijn aan op je huid. Het volledige artikel hierover kun je HIER vinden. 2. Het Perfecte Puntjes masker van Andrélon heb ik een tijdje achter elkaar gebruikt en beviel me ontzettend goed! Mijn punten worden er ontzettend zacht van. Ik gebruik het nu niet vaak meer, maar ik wissel het af en toe af. HIER kun je het volledige artikel teruglezen. Deze grote pot heb ik trouwens bij de Action gescoord, tipje! 3. Ik heb het niet laten zien op mijn blog, maar een paar maanden geleden heb ik een winactie gewonnen waarbij ik een Sleek palet + blush naar keuze mocht uitzoeken. Ik koos voor het 'Au Natural' palette, een palet met nude en neutrale tinten, maar die je ook mooi op kan bouwen tot een wat donkerdere look. Love Sleek! 4. Deze mascara heb je misschien kort voorbijzien komen in mijn shoplog en ik vertelde daar al dat ik deze mascara erg fijn vond werken! Hij heeft een soort inhammetje in het borsteltje wat het aanbrengen heel makkelijk maakt (vooral op je onderste wimpers!), hij separeert goed, geeft volume.. Ja, ik ben fan van de Yves Rocher Sexy Pulp mascara! 5. De Andrélon Schitterend Stijl Heat Protection Mist beschermt niet alleen je haar tegen de hitte, maar ruikt ook nog eens heerlijk! Deze wilde ik eigenlijk vorige maand al laten zien, maar was ik een beetje vergeten waardoor ik dit product deze maand niet meer over het hoofd zag! Ik gebruik 'm eigenlijk meer om mijn haar lekker te laten ruiken dan de hittebescherming, ik stijl of krul mijn haar verder toch nooit - haha! 6. De Coralista blush van high-end merk Benefit heb ik al sinds dat Sephora nog in Nederland was, dus die heb ik al een tijdje. Ondanks dat ik er superblij mee was en natuurlijk erg pijnlijk was voor mijn portemonnee, heb ik de blush helemaal niet veel gebruikt. Totdat de MUA van MAC dacht dat de frisse blos op mijn wangen van mijzelf was, terwijl ik gewoon deze ophad. Me likey! Ik hou van natuurlijk, maar deze geeft je toch nog een koraalachtig tintje op je wangen wat ik supermooi vind. Deze past eigenlijk bij alles, dus eigenlijk snap ik niet goed waarom dat ik deze eigenlijk een beetje heb laten liggen. I love it!
Welke producten waren favoriet bij jou in de maand oktober?

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een fijne producten. Vooral het haarmasker van Andrelon is erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede favorieten! Nummer 3 heb ik ook en ik vind hem heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie foto, en superleuk met dat roosje erbij! oooh dat sleek palet wilde ik waarscheinlijk gaan bestellen maar wist het nog niet zeker, maar door jou ben ik nu wel helemaal overtuigd! And i'm in love met de blush, ik wil er ook nog zooo graag een van benefit! xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je benieuwd bent naar het palet kan ik altijd een review over schrijven! :)

   Verwijderen
 4. Handige items ! Die mascara is echt super goed! Hierdoor krijg je ten minste volle wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke en fijne producten! Het haarmasker van Andrélon gebruik ik ook en die is zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen