26-11-13

Bokeh nights + Lovely Photography has it's own domain!

Ja mensen, het moest er óóit eens van komen - sinds deze zondag heeft Lovely Photography een eigen domein gekregen! Nu ik er veel serieuzer mee bezig ben en het gevoel heb dat ik nog veel langer door hoop te bloggen, heb ik dan eindelijk besloten om een domeinnaam te kopen. Het was voor mij een heel gedoe om alles te installeren en in het begin deed alles het maar niet, maar achteraf was het redelijk simpel. Helaas was de url zonder tussenstreepje al bezet, heel erg balen omdat ik me deze blognaam heel erg had voorgesteld en dat ook veel foutjes kan voorkomen. Url lovelyphotographers is gone and say hello to lovely-photography.nl! Nu hoor ik eindelijk ook bij de club. ;-)


Gisteravond besloot ik mijn kamer eens wat gezelliger te maken. Deze sfeerverlichting zat eerst in een leuk glazen potje op mijn nachtkastje wat er leuk uitzag als je deze aandeed. Maar, eigenlijk vergat ik die steeds. Ik haalde 'm uit het potje en hing 'm als een slinger bij mijn spiegel, wat een supergezellig en kerstig effect gaf! Daar blijven ze voorlopig nog even hangen dus. Ik heb daarna ook meteen een begin van een video gemaakt die volgende maand waarschijnlijk online komt, want ik heb iets heel leuks te melden :). Die lampjes op de achtergrond gaf een heel leuk effect (love bokeh!) dus waarschijnlijk ga ik vaker zo filmen als het iets donkerder is.

Dit was een snelle post, maar morgen ben ik gewoon weer terug met een gloednieuw artikel. En geen zorgen, mocht je per ongeluk mijn oude blogurl intypen wordt je gewoon omgeleid naar het nieuwe domein. Als er nog dingen zijn die niet helemaal optimaal werken of kloppen, laat me dat zeker even weten!

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk dat je een eigen domein hebt! Ik weet nog wel dat ik helemaal door de dolle heen was ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto!
  En gefeliciteerd met je nieuwe domein! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, wat gaaf! Echt, ik vind het zo leuk dat je blog het afgelopen half jaar zo is gegroeid. Het is zo veranderd (in postive zin!) in vergelijking met februari. Hopelijk blijf je nog heel lang door bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad hè! Ik heb er afgelopen week pas echt bij stilgestaan sinds mijn domein nu en er is écht onwijs veel veranderd sinds het begin naar mijn idee. Hele lieve comment Anouck, dankjewel!

   Verwijderen
 4. Wat super leuk, je bent erg gegroeid de laatste tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je eigen domein! En mooie foto's! Dat kan ik niet met mijn iPhone :')

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt leuk dat je nu ook een eigen domein hebt, gefeliciteerd! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je een eigen domein hebt, en ik vind van die kerstlampjes ook altijd heel leuk op foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Hoeveel kost een eigen domeinnaam eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is bij elk hostingbedrijf anders, maar ik zit bij mijndomein.nl en betaal daar €9 per jaar!

   Verwijderen
 9. Aaaah, wat leuk! Ik ben benieuwd. Ik volgde je nog helemaal niet oeps, nu wel! Volg je terug? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leeuk dat je nu een domein hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen