09-11-13

2D tas van swagytassen.nl

Het is je misschien niet ontgaan, want meerdere bloggers zijn me al voor geweest om deze aparte tas te showen. Zelfs waar Katy Perry al mee gespot is zelfs! Ik heb het over de 2D tassen van Swagy Bags, tassen die lijken op getekende, platte tassen. Heel apart als je het mij vraagt. Ik vroeg me nou echt af hoe dat er nou in het echt uit zou zien, het ziet er namelijk zo gek uit op foto's.. Ik moest er zelf heel lang kijken voordat ik doorhad dat het écht geen neppe tas was. Ik hoefde het me niet langer af te vragen nadat ik een mailtje kreeg van het bedrijf met de vraag of ik misschien één van hun tassen wilde proberen. Here I am, met een 2D tas! Klinkt gek, niet waar?


Deze tas moest ik gewoon met mijn eigen ogen gewoon zien. Toen ik mijn broertje een foto liet zien voordat ik de tas binnenkreeg, geloofde hij niet dat het echt was en zelfs was getekend. Dat is het idee ook achter de tas. Degene die ik opgestuurd heb gekregen is Fashionista Swag, t.w.v. €29,95. Heel grappig is ook dat op de webshop er een heel "profiel" voor elke tas gemaakt is, hieruit kun je zien welke tas het beste bij jou past. Dit is namelijk Michelle, 14 jaar oud en geboren in Parijs. Michelle observeert vanaf jonge leeftijd al mode en cultuur en haar passie voor mode is alleen maar groter geworden naarmate ze ouder werd. "Het is geen wonder dat haar vrienden haar meenemen naar elke shoppingtrip voor de beste mode adviezen, Michelle weet namelijk altijd wat hot is en wat niet."

Het idee erachter vind ik leuk, maar zeg nou zelf, hier kan je niet veel in bewaren. Aan de onderkant zit een rits om de tas aan de binnenkant groter te maken en ook aan de achterkant zit een kleine rits om iets, wat heel vlak en smal is, op te bergen. Ik heb zelf niet gekozen welke tas ik wilde, maar ik had zelf niet verwacht dat ik zo'n grote versie kreeg. Je hebt namelijk ook nog wat kleinere formaten 2D tassen in de webshop.

Hier zie je de grootte van de binnenkant een beetje goed. Hier heb ik de onderkant helemaal open geritst. Je kan er eigenlijk vrij weinig in kwijt omdat het simpelweg toch een 'platte' tas is. Je zou er je laptop, papieren of iets wat heel vlak en ook plat is in kunnen doen, maar een tas om echt dingen in mee te nemen is het dan ook weer niet.

Op mijn tas zat aan de rechterkant wel een witte vlek, alsof er typex overheen is gegaan. Jammer, ook lag de rits los toen ik het pakketje openmaakte. Dat heb ik gelukkig nog wel kunnen maken, maar deze vlek gaat er waarschijnlijk niet meer uit.

Het idee achter de tas vind ik echt enorm tof en het is ook echt een tas wat eigenlijk niemand heeft, dus wil je iets speciaals, maar wat wel trendy is? Dan is dit zeker iets voor jou. Dit is meer een tas voor de fun denk ik, hele grote dingen kun je er niet in bewaren. Het is dan ook echt geen tas waar ik zomaar mee over straat zou lopen, daar ben ik heel eerlijk in. Het moet je smaak zijn. Qua prijs vind ik het ook best duur, voor zo'n tas leg ik ook geen €30 neer. Neh, ik ben nog niet echt om. Maar misschien komt het ooit nog van pas, ik weet in ieder geval wel dat je bekijks hebt als je met deze tas rondloopt!

De Swagy 2D Bags zijn te koop in de webshop van Swagy Bags en deze tas (Fashionista Swag) kost €29,95. De verzendkosten in Nederland zijn €6,75.
Wat vind jij van de 2D tassen?

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind die tas er zo leuk uit zien! Haha, ik zou hem zelf niet kopen omdat er niet super veel in kan en ik ben echt zn persoon die super veel mee neemd haah!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat een aparte tas! hij ziet er best leuk uit, maar er kan inderdaad niet heel veel in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik dacht echt dat ie nep was, alhoewel ik het al vaker voorbij heb zien komen. Hij ziet er leuk uit, maar jammer dat er niet zoveel inpast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik eerst ook, dacht dat er Photoshop voor was gebruikt bij andere bloggers. Nu ik 'm zelf met eigen ogen zie ziet het er eigenlijk heel logisch uit, maar als ik de foto's terug zie oogt het er nog steeds een beetje apart ;-)

   Verwijderen
 4. Ik heb er al veel gezien die vond ik niet echt leuk deze vind ik wel iets hebben jammer van de rits en die vlek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze echt heel leuk maar ik denk inderdaad niet dat ik er zo mee rond ga lopen, haha. Ik vind het idee erachter wel heel tof, je krijgt er inderdaad denk ik wel veel bekijks mee, haha! Jammer dat de rits los lag en er een witte 'verfvlek' op de tas zit. Verder echt een goed artikel!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze er wel grappig uitzien! Denk alleen dat ik zelf voor een andere tas zou kiezen haha :) Wel een goede review Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! :)
  Ik heb er ook een haha, ik vind ze toch wel heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een grappige tas, ziet er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de tas en het idee er achter mooi! Maar ik zou zoiets nooit kopen denk, omdat er weinig in past.

  BeantwoordenVerwijderen