08-10-13

Tony & Guy Sea Salt Texturing Spray

Toen ik ineens een mini versie van de Toni & Guy Sea Salt Spray zag staan twijfelde ik geen moment, en toen ik bij de kassa kwam en het scherm maar €1,40 aangaf, sprong ik even een gat in de lucht (niet midden in de winkel, maar ik had even een blij moment in mijn hoofd). De grote flacon vond ik wat veel, maar wie weet dat ik na het testen van de mini toch nog een full-size aanschaf? Dat lees je in dit artikel!


De Sea Salt Spray van Tony & Guy trekt gelijk de aandacht, vind ik. Het ziet er leuk uit en meteen ook erg fris, het valt in ieder geval heel erg op tussen alle haarproducten. Na wat research kwam ik erachter dat het merk Tony & Guy eerst een officieel kappersmerk was/is, dat nu gewoon in de drogisterij te koop is. Leuk om te weten, want eerst wist ik dat helemaal niet! Wel grappig, professionele kappersproducten zijn namelijk stukken duurder en dat zijn deze producten in vergelijking niet echt. Al vind ik €8 voor een full-size van een sea salt spray nogal veel, maar het is voor een professioneel merk een redelijke prijs.


Dit is mijn haar zonder Sea Salt spray of wat dan ook erin, meestal word ik zo wakker en hoef ik er niks aan te doen. De laatste tijd doe ik er wat volume mousse in zodat het allemaal iets steviger wordt, maar voor de rest heb ik het ook niet nodig. Ik borstel het niet eens in de ochtend, alleen als ik gedoucht heb, omdat mijn haar anders letterlijk één groot vogelnest wordt. Op de 2e foto spray ik wat van de spray in mijn haar, ik deed dit gewoon overal en had niet echt een bepaalde tactiek om het te doen. Ik deed het op het midden van mijn haar, tilde het middelstuk een beetje op en deed het op de puntjes, waarna ik het vervolgens met mijn handen het een beetje in mijn haar kneep en het door mijn vingers haalde om het wat meer volume te geven.


En dit zijn mijn haren nádat ik ze heb besprayt met de spray. Ik merk niet veel verschil als ik de foto's zie, maar mijn haar wordt er wel stugger van. Sea salt spray zorgt namelijk voor net een wat wildere bos. Als je stijl haar hebt, zul je het effect dus ook veel beter zien. Het goedje ruikt erg lekker, maar doet het niet veel qua krul. En oja, hij geeft echt een heerlijke dosis volume aan je haar. Precies wat ik nodig heb. Ja, ik ben redelijk verliefd op dit spul! Aan de voorkant zie je het volume heel goed, alles 'veert' een beetje op - als je begrijpt wat ik bedoel.

Tony & Guy Sea Salt Spray Texturing spray (75 ml) te koop bij Etos, ik betaalde hier €1,40 voor!
Hoe creëer jij "beachy waves" in je haar?12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Jammer dat het niet zo heel veel doet, Wel lekker die volume, dat is altijd goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook een aantal full sizes van staan, maar vind de l'Oreal Matty & shine beter (zo iets hihi). Je hebt wel mooi haar zeg! En de prijs is zeker leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, dat ziet er goed uit! Ik was nog opzoek naar zo'n spray die je haar nét wat stugger en wilder maakt, staat ook altijd zo leuk bij een beachy vlecht! Nu hopen dat hij er nog is voor zo'n prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed!! je haar ziet er prachtig uit!

  x Mounia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt echt mooi en glanzend haar. Mooie slag erin ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh echt een leuke review om te lezen! En weer prachtige foto's! Deze lijkt me denk ik erg fijn! Als ik hem zie dan ga ik hem ook zeker halen, hopelijk hebben ze hem ook bij de Etos! Ik heb stijl haar dus misschien is dit wel wat voor mij :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. goed review! Ondanks dat je het niet zo goed ziet is stugger haar wel veel beter, je kan er zoveel meer mee dan! En het is niet zo snel statisch

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn review, een vriendin van mij heeft de grote versie hiervan. Ze is daar heel erg blij mee ! (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er een van Lee Stafford en die is momenteel zeker favoriet :D

  BeantwoordenVerwijderen