10-10-13

Things that makes (Sharon) happy
Of het een TAG is? Geen flauw idee! Ik denk wel dat je het zo ongeveer kan noemen.. Op een blog kwam ik deze 'happy list' al een keer tegen en daarna volgde er nog een paar meer. Ik vind het een superleuke tag (ik noem het vanaf nu even zo), omdat je helemaal vrij bent en je hierin helemaal creatief kan zijn. Dat kan je in een normale tag ook natuurlijk, maar dan krijg je vaak een aantal standaard vragen die je beantwoord, hier zijn er geen vragen, maar alleen alles wat jou blij maakt zet je op een rijtje. Naast bloggen en schrijven, word ik hier ook allemaal heel vrolijk van. En ik kon even heerlijk aan de gang met Photoshoppen. Love it, je kan er zoveel mee! Zowel als wat in elkaar knutselen als fotobewerking. Gebruik het nu voor een tijdje en sinds ik zie wat het kan, gebruik ik niets liever meer. Maar waar ik voor nu heel benieuwd naar ben, welke dingen maken jullie happy?

12 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ahh leuke post! Ik word altijd blij van lieve comments, nieuwe volgers, mensen die in de trein slapen en netjes hun schoenen op de grond zetten (vandaag gezien, grappig gezicht), nieuwe lay outs maken voor anderen en hun er blij mee maken, door de regen fietsen met het liedje Happy van Pharrel Williams dacht ik (song van Despicable Me II) en dat alle mensen je raar aan zitten te kijken omdat het regent, lachen naar vreemde mensen omdat je iets raars ziet,heel erg blij zijn met je stageplek! En nog wel meer, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke post! De geur van vers gemaaid gras geeft me ook altijd zo'n happy feeling. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je dat bewerkt hebt met Photoshop! Ik wil dat ook graag kunne, maar helaas hebben wij dat niet.. Ziet er leuk uit, ik hou ook heel erg van mijn camera <3 xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Photoshoppen is helemaal niet moeilijk, gewoon een beetje prusten! Ik snap nog steeds niet álle functies maar die gebruik ik dan ook niet :)

   Verwijderen
 4. Super leuk idee om het op deze manier te doen! :)
  Dit leest een stuk fijner dan een hele vragenlijst haha.
  xx. Lisa

  (keyofelegance)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gedaan dit Sharon! Ik zie veel herkenbare dingen, als je zo nadenkt zijn er nog veeeel meer dingen die je blij maken (: Maar je hebt echt leuke dingen bij elkaar gezocht, camera is indd heeeel herkenbaar
  Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk gemaakt zeg, leuk dat je zo goed bent met photoshop. Het meeste maakt mij ook wel blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook geweldig om van alles te maken op photoshop en met name als het resultaat goed gelukt is! Word je helemaal blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke post!

  Mijn twee katjes maken mij happy! (:

  BeantwoordenVerwijderen