04-10-13

September diary #6

Deze maand was niet zo spannend hoor, al had ik wel een feestje geheel in jaren '60 stijl van mijn tante, startte school weer, gooide ik mijn layout uit het niets om, maakte ik strakke planningen en haalden vriendinnen me over om naar Walibi Fright Nights te gaan volgende maand. Kijk je mee naar de foto's die ik de afgelopen maand heb gemaakt met mijn mobiel, voor alweer een 6e editie voor een mijn leven in foto's artikel?


Vriendinnetje Emily die bleef logeren ♥ Yoghurt met banaan na een eerste dag school, jummie! ♥ Pakketjes op de post doen voor de winnaressen van de kwastenroller winactie ♥ Een beetje ziekjes in het weekend, maar mama keeps me healthy door een bakje vol met pitamientjes en een kop thee ♥ Herfst is coming-selfie ♥ Met een jarig jopje, Mariska was jarig!

Weer een kopje thee om de herfst in te luiden ♥ Ready for Appelpop! ♥ @ Appelpop, een jaarlijks festival in Tiel. Ik ging er voor de eerste keer met vriendinnen heen en ik heb een hele gezellige avond gehad! ♥ Mijn statief kwam binnen ♥ Late birthday present, gekregen van mijn oom! Mijn oom is van de photoshop, knippen en plakken en heeft een schilderij met mij en Justin gemaakt. Hij hangt naast mijn bed nu hihi  ♥ Gezelschap van Joy die naast me kwam liggen op ons 'chillbed'


September was een selfies maand ♥ Mistig op de fiets ♥ Even mijn liefde voor mijn camera showen ♥ Strakke planningen maken, to-do lijstjes voor mijzelf maar ook de hele maand oktober doorplannen voor mijn blog. Het is gelukt! ♥ Thuiskomen wordt nog leuker als er warme chocolademelk voor je klaar staat en we kaneelkoekjes in huis hebben ♥ Opnieuw aan de thee, maar dit keer in stijl met 'Autumn Storm', lekker kruidig!


Het 60's feestje van mijn tante, het was heel gezellig! Mijn broertje en ik gingen als Olivia Newton John en John Travolta uit de film Grease. Op het eind zingen ze 'You're the one that I want', zo wilden we verkleed. Robin's rossige haar werd zwart gespoten! Je kon de hele avond van jezelf foto's laten maken dus vandaar dat we nu een hele verzameling hebben :) ♥ Eten plunderen in tussenuur met vriendinnetjes ♥ Eten bij de Vietnamees, we love it! We zijn er nu al een paar keer geweest en het is zo ontzettend lekker, lekkerder dan Chinees vind ik ♥ omw2... ♥ .... Noordwijk aan zee! Happy face toen we er eindelijk waren ♥ Even wat gedronken in het zonnetje bij het strandtentje, de zon scheen heerlijk!

Komende maanden staan er waarschijnlijk nog veel meer leuke dingen op me te wachten. Ik kom namelijk in het Hoe Overleef Ik magazine, die in november uit gaat komen. Ik ga daar nog een keer een aparte post over maken zodra de editie uit is natuurlijk en dan vertel ik er alles over, maar ik ben een paar dagen geleden al geïnterviewd en er komt binnenkort een fotograaf bij ons thuis langs om foto's van mij te maken voor in het tijdschrift. De allereerste keer dat mijn blog zo groot in de publiciteit komt in ieder geval, in kan niet wachten tot 'ie uit is! Ook ga ik met een groepje naar Walibi Fright Nights op 20 oktober en ik denk dat ik daar echt doodsangsten uit ga slaan. Ik kan echt niet tegen horrorfilms (vandaar dat ik ze ook nooit kijk) en heb een fobie voor clowns, dus ik kom daar niet levend uit ben ik bang, haha! Ik ga ook een week daarna naar de wedstrijd Feyenoord - Heracles, even Feyenoord supporten en in het rood naar Rotterdam. Oktober, I'm readyyyy!

Hoe was jouw september en ga jij nog leuke dingen doen aankomende maand? 


17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk dat je in een tijdschrift komt:) Super leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En wat gaaf dat je in een tijdschrift komt te staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je in een tijdschrift komt te staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke foto's en je blog heeft echt een supermooie layout! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt hele leuke foto's! Wat ben je toch mooi, stiekem heb je wel een beetje weg van Ilse DeLange, hihi! Ohh, ik ga 12 oktober naar Halloween Fright Nights in Walibi, had je graag willen ontmoeten haha! Echt een superleuke diary met mooie foto's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha serieus? Heb ik nog nooit gehoord van iemand.. Ik vind haar een hele mooie vrouw, dus dankjewel :)

   Verwijderen
 6. Leuk om te zien! Op de eerste reeks foto zie ik een bord met eten en daarop heb je een sjabloontje bewerkt. Waarmee heb je dat gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op mijn iPod met de app Picsart! Ik heb het rondje zegmaar gevonden door #overlays op te zoeken op instagram, dan kan je er gewoon een screenshot van maken en in de app op je foto zetten :)

   Verwijderen
 7. Wat een toffe foto's :)
  Woon je ook in Tiel ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, haha! Woon er niet zo ver vandaan in ieder geval ;-)

   Verwijderen
 8. Wat gaaf dat je in een tijdschrift komt joh! Super, haha! En... veel griezelplezier in Walibi! Ik heb het aanbod (om mee te gaan met mijn vrienden) in een (vrienden zijn zeurkampioenen) hoekje geschoven (toch houd ik van ze), haha. Ik ben niet zo'n held!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die autumn thee van pickwick lijkt me erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen