06-10-13

OOTD | l'automn au jardinbroek Only top Only cardigan Vero Moda sjaal Pieces

Waarom ik deze post een Franse naam is mij ook een raadsel, maar ik moest ineens denken aan mijn vakantie terwijl ik de tuin voor de camera stond. Onze tuin begint nu al aardig herfstachtig te worden, de dennenappeltjes komen al aan trosjes te hangen in de boom, sommige bladeren zie je gewoon al minder groen worden en en ja, ook aan de foto´s kan ik het merken helaas. Het is nu stukken donker op mijn kamer overdag, zo jammer! Máár, ik geniet al wel volop van een heerlijk, hete kop thee (geheel in stijl door 'Autumn Storm' thee, zo jummy!) of een beker warme chocolademelk. Of wat dacht je van de dikke pantoffels, onder een dekentje kruipen of voor de open haard zitten. Iets wat ik dan als enigste leuk vind aan de herfst dan, misschien. En ik kwam erachter dat ik alles droeg van Pieces/Only op de foto's! Best grappig, want ik had het in principe helemaal niet door. Ik vind Vero Moda en Only wel een van mijn favo kledingwinkels en de kleding vind ik daar ook erg leuk. Kun je zien dat ik misschien een tikje fan ben? :)

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Je vest vind ik echt superleuk en je schoenen ook! Hele leuke outfit! Ik moet ook echt snel een bordeaux rode vest! Ik heb toevallig wel een bordeaux rood lakje haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik vind je vest heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! En wat een prachtige foto's! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vest dat je aan hebt ziet er zo fijn en leuk uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe foto's! Heel leuk
  Ik vind je vest erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, echt hele mooie foto's Sharon! Ik had er al een langs zien komen op Instagram hihi. Ik ben ook dol op Only/Vero Moda/Pieces, ik heb mijn winterjas daar ook gekocht, en die is zoooo fijn! Ik word trouwens altijd heel bij van jouw reacties, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat vest ziet er echt lekker comfortabel uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit, wat een heerlijk vest! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's. De rode cardigan staat je erg mooi en je haar is ook zo mooi. Ik kan ook niet wachten op chocolade melk en onder warme dekentjes kruipen. Ik ga nu meteen kijken of wij nog iets in huis hebben om warme chocolade melk mee te maken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je vestje heel leuk! Past mooi bij de herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke outfit! Ik vind je vest heel mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pretty girl. Mooie foto's en je vest lijkt me lekker warm ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen