14-09-13

WIN €15 SHOPTEGOED @ SMARTPHONEHOESJES.NL!

Achterkantjes zijn een nieuwe trend geworden. Iedereen heeft ze - en zeg nou eens eerlijk.. Gebruik jij ze niet alleen als bescherming, maar merendeels gewoon voor de leuk? Ik herken je! Zelf heb ik een mobiel waar niet veel hoesjes voor te vinden zijn (wel van die cheap ass hoesjes die na een maand alweer kapot gaan) maar heb ook mijn iPod nog die ik nu een aantal maanden voorzien heb van een Eiffeltoren hardcase. Ik kwam in contact met de webshop smartphonehoesjes.nl die iets heel leuks aanboden voor jullie als bezoekers van Lovely Photography. Je kan maar liefst €15 shoppingmoney winnen die je op deze webshop kunt uitbesteden! Benieuwd wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder!


De webshop die goedkope telefoonhoesjes verkoopt heeft veel in huis. Hierboven zie je dan wel allemaal foto's in een collage van een iPhone - want ja, die heeft iedereen immers - maar ik was verbaasd over hoeveel hoesjes je er kan krijgen voor heel veel soorten telefoons. Ook kun je er leuke accessoires voor je telefoon/apparaten kopen en leuke gadgets. Wat dacht je van Samsung Galaxy S4 Active hoesjes of Huawei Ascend Y300 hoesjes? Niet alleen zijn er hoesjes/accessoires verkrijgbaar voor Samsung en Huawei, maar ook Apple, HTC, Sony en meer! Ik heb daarom ook een hele leuke winactie vandaag, je kan maar liefst €15 shoptegoed winnen die je vrij mag besteden in de webshop smartphonehoesjes.nl

Het enige wat je moet doen is mij volgen op Bloglovin', de Facebook pagina van smartphonehoesjes.nl liken, een reactie achterlaten dat je meedoet en daarin een geldig e-mailadres achterlaten. That's all! 
Om extra kans te maken mag je ook "Ik doe mee aan de winactie van @sharonvdzand op www.lovelyphotographers.blogspot.nl en maak kans op €15 euro shoptegoed bij @telefoonhoesjes!" tweeten, hierbij zet ik je naam extra in de lijst. 

Net zoals de vorige keer kies ik de winnaar uit via random.org en moet de winnares binnen 2 dagen op de mail gereageerd hebben, anders gaat de prijs naar iemand anders. De winactie loopt t/m volgende week zaterdag 21 september en mail je zodra je gewonnen hebt! Nogmaals, vergeet niet om je mailadres achter te laten. Ik heb gemerkt dat heel veel mensen dit vergeten, wat heel jammer is omdat deze mensen automatisch niet mee kunnen doen. Ik heb namelijk geen 'comment vakje' waar je je emailadres, bloglink en naam apart kan invullen zoals de meeste blogs hebben. Heel veel succes lovelies! :)21 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuk, ik doe mee
  Sennevanderelsken@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin+geliked, via FB en ik heb getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/378805444170379264

  Liefs,
  Britt

  (britttxbrittt@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! :)ik doe mee.

  evelienslingerland@hotmail.com

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee want ik heb twee hele toffe hoesjes gezien, namelijk deze http://www.smartphonehoesjes.nl/parijs-strass-hardcase-hoesje-samsung-galaxy-youn-4061393.html en deze http://www.smartphonehoesjes.nl/amerikaans-strass-hardcase-hoesje-samsung-galaxy-4061388.html. Ik heb alles gedaan en ik zal je tweet nog even tweeten, mijn accountnaam weet je al, hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke actie! & ik heb nu een week een nieuwe mobiel dus het zou goed uitkomen! esmeecardol@gmail.com xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke winactie! Ik heb pas een Iphone maar nog geen leuk hoesje gevonden dus ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb de FB pagina geliked. Email: lie-ying_wu@live.nl

  Liefs,
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Ik doe mee!
  Mijn email is jonnesworld@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe graag mee!

  sepia
  at
  home
  punt
  nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe mee
  Janetdekruijff@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I'm in! Ik volgde je al op bloglovin, heb de pagina geliked, je gevolgt op twitter :') en de tweet getweet @stuffbybobeauty

  Liefsss x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohjaa mijn e-mail is stuffbybo@hotmail.nl

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke winactie, eindelijk een webshop waar ze hoesjes hebben voor mijn telefoon(Ik heb even gekeken). Ik volg je op bloglovin en ik heb de facebookpagina geliked.
  Mijn e-mailadres is isabel.wassink@hotmail.nl
  Liefs, Isabel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe zeker mee!
  ik volgde je al op bloglovin en had de fb pagina al eens geliked.
  heb als extra ok de tweet gestuud (zowiezo_)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik doe mee !!!

  1998mariska@Live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik doe mee !!!

  1998mariska@Live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe mee! Volg op Bloglovin en ook FB geliked.:)

  butterflyprincipessa(at)hotmail(dot)com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik had graag meegedaan, wanneer is de volgende keer?

  BeantwoordenVerwijderen