12-09-13

ROOM DECO + FASHION WISHLIST

Collages maken is sowieso al typisch iets voor mij, want ik vind het zo heerlijk om te doen! Ik heb mijn liefde weer ontdekt voor Polyvore ontdekt trouwens. Ik kende het wel, maar ik maakte daar meer collages mee voor de fun, omdat ik geen idee had hoe je ze kon delen of kon opslaan. Ah yes, stiekem hou ik ergens van html codes. Anyways, ik heb een wishlist vandaag! Ik ben mijn kamer meer aan het veranderen naar lichte kleuren en die "romantische sfeer" - zoals ze dat altijd zo mooi beschrijven - en heb ik ook nog een paar kledingitems die ik wil scoren voor het najaar.Het kastje helemaal links, dat ligt er een beetje aan of ik het meubel helemaal rechts onderin op mijn kamer ga zetten. Nu ik een groter bed heb (lees: 2 persoons!) past mijn oude nachtkastje er niet meer naast en is de ruimte daartussen heel klein. Ik moet dus zoeken naar een heel smal kastje waar ik een nachtlampje op kan zetten, aangezien deze nu op de grond staat en die wel een heel leuk lampenkapje heeft. Deze is van de IKEA en vind ik heel mooi, maar heb niet echt naar de maten gekeken, dus weet niet of deze ook past. Het plaid ernaast vind ik ook een hele leuke decoratie voor als het kouder wordt en staat ook heel knus en warm op een kamer, zelf heb ik een wit egaal fleece deken, maar dat is net wat anders omdat daar verder niet zo veel aan is. Het schilderij is niet zo moeilijk, want die heb ik altijd al gezien als ik in de IKEA ben. Eiffeltoren.. Ahh, ik hou er al over op, want raden kun je toch al. Deze is echt zo groot, maar daar heb ik op mijn kamer nog wel plek voor. Boven mijn bureau past deze namelijk prima en lijkt me daar heel mooi hangen. De 2 (sier)kussentjes zijn van H&M Home, deze vind ik echt heel erg leuk! Die kleuren zitten namelijk ook in diezelfde soort sfeer en past heel mooi bij wit en lichtroze. Ik heb alleen geen idee waar H&M Home allemaal zit, maar de kussentjes zijn daar in ieder geval niet zo duur. Helemaal rechtsonder is gewoon een random plaatje van Polyvore - meer om te laten zien wat ik bedoelde (deze koop ik dus niet, deze was namelijk €370 en vind ik ook niet mooi). Het is - zoals ze het in het Amerikaans noemen - een bench en heb geen idee hoe je dit in het Nederlands noemt. Het liefst wil ik een hele witte met eventueel opbergruimte, want deze wil ik aan het voeteinde van mijn bed zetten. Daar kan je dan ook dingen op zetten, zoals een nachtlampje, dus het ligt er maar net aan wat ik nog tegenkom. Ik heb bij mijn voeteneinde namelijk een heel leeg gedeelte wat ik op wil vullen!

Verder wil ik nog een aantal kleine dingetjes kopen bij de Action qua decoratie - wat een heerlijke winkel is dat! - maar dat kon ik natuurlijk niet vinden op Polyvore. Ze hebben daar hele leuke potjes, hartjes en dingetjes waarmee ik mijn kamer een beetje wil op pimpen voor heel weinig geld! Volgens mij hebben ze daar ook dat decoratie touw en schattige houten (was)knijpers, daarmee wil ik zo'n fotoslinger maken met mijn favoriete foto's en ik denk dat die dan bij mijn bed komt te hangen. Ook hebben ze daar voor heel weinig zo'n nep, wit dierenkleedje, waar ik niet alleen foto's op wil maken, maar dat in de winter ook heel warm oogt.

Fashion:

Een trend van deze herfst zijn de geruite blousejes en ik heb spijt dat ik ze heb weggegooid. Ik had er eentje, maar op de een of andere reden heb ik 'm weggedaan omdat ik het nooit meer droeg. Super zonde! Het liefst wil ik zo'n rode met streepjes. Ik denk dat ik die gewoon bij de H&M ga scoren, die hebben altijd wel zulke dingen. Ik vind rood en bordeaux namelijk echt een geweldige kleur voor de herfst! Verder wil ik nog een simpel wit blouseje, omdat ik dat onder een trui wel tof vind. Ook deze komt van de H&M en zijn vaak ook niet zo duur - dat scheelt al en kan ook gewoon zo gedragen worden. De lichte witte/crème kleurige blazer van Vero Moda vind ik ook heel mooi, wit is net een stukje netter vind ik. Ik hou van blazers, maar alleen zo'n lichte kleur ontbreekt nog. Een nieuwe jeans kopen moet ook nog gebeuren, heel dringend zelfs! Die van mij is bijna aan z'n einde en is mijn enige spijkerbroek die ik heb, dus als die gaat scheuren of wat dan ook, heb ik een klein probleempje. Ik vind spijkerbroeken namelijk zo geweldig, je kunt het met (bijna) alles dragen en ik hou daar wel van. Op de foto is het een broek van - opnieuw - H&M en is een heupbroek, al wil ik er weer eentje die highwaisted is omdat dat gewoon veel lekkerder zit. Waar ik 'm precies ga kopen weet ik niet, want mijn bovenbenen zijn net wat breder waardoor 'ie vaak veel te strak zit. En tot slot ga ik nog een boel warme, dikke sjaals inslaan omdat dat mijn go-to musthave is voor de koudere maanden! Meestal koop ik mijn sjaals vaak bij Vero Moda of HEMA.
Welke items en/of producten staan op jou lijstje?7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke wishlist! Krijg spontaan zin om naar Ikea te gaan haha :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LEEEUK, die plaid van de ikea en het tafeltje had ik ook op mijn wishlist staan toevallig. :) Ik ben dinsdag naar de plaid wezen kijken maar die was erg dik dus bij mij is het uiteindelijk een andere geworden! Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke wishlist! Zo'n romantische kamer lijkt mij echt ontzettend gaaf, en dan inderdaad met leuke accessoires van de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb je leuk gedaan! Wat een prachtig schilderij & leuke kussentjes. x

  BeantwoordenVerwijderen