16-09-13

OOTD | LONDON, JE T'AIME

Dat voor mij de herfst is ingeluid mag duidelijk zijn, want de afgelopen weken heb ik eindelijk de sweaters en warme cardigans weer uit de kast mogen halen - het duurde wel een tijdje. In Amsterdam zag ik een sweater hangen waarvan ik wist, it's mine. Helaas was de maat uitverkocht dus zocht ik tevergeefs verder. Bij een andere V&D hadden ze mijn trui die in 3 woorden mijn liefde beschreef nog hangen. Dan wel in een maatje te groot, maar oversized is ook wel leuk! Nu ik toch bezig was met een herfst item combineerde ik mijn lievelingstrui met een bordeaux rode broek van Vero Moda. London, je t'aime. ♥Niet veel foto's, maar ze waren allemaal zo donker ass hell. Heb ze gelukkig nog een beetje kunnen redden! Niet geheel onbelangrijk om te weten is trouwens dat ik vanaf nu af aan om de dag ga bloggen. Ik heb de afgelopen dagen echt totaal geen inspiratie gehad voor artikelen en raakte er behoorlijk gestrest van. Volgende week staat de agenda al helemaal vol met opdrachten die gemaakt moeten worden, een verslag die ingeleverd moet worden waar veel tijd in gaat zitten met al dat het huiswerk eromheen, dus dat wordt veel plannen en er op tijd mee beginnen - ik heb er nog wel eens een handje van om alles een beetje vooruit te schuiven. *oeps* Ook wil ik met mijn blog wat meer outfit artikelen plaatsen (zoals dit bijvoorbeeld, met een mini-update ertussen), gewoon omdat ik het eentonige lifestyle me nu een beetje gaat vervelen en ik af en toe weer iets nieuws wil uitproberen. Is voor jullie ook leuker, een beetje afwisseling. Succes deze week lovelies!
10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke outfit! Simpel, maar het staat je goed! Ik vind de foto's wel wat hebben hoor, ook al zijn ze donker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh je trui vind ik zo tof! Lijkt me een heerlijke trui, ik moet ook gauw iets bordeauxrood in mijn kast hebben, haha! En om de dag posten vind ik zo ideaal, dat doe ik ook en zo geef je je lezers ook wat meer tijd om te kunnen reageren vind ik, haha :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit. Ik vind je trui echt leuk. Je ziet niet echt dat die oversized is, het staat je super goed x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die trui is leuk! Ik vind het eigenlijk wel mooi dat 'ie een beetje oversized is, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een supertoffe trui! Hij staat je leuk :D X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die trui is echt heel leuk! Een meisje uit mijn klas heeft 'm ook en ik was al helemaal naar haar toe gegaan van: aaaah wat een leuke trui haha!

  Ik heb een winactie op mijn blog, doe je mee? liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je trui is zoooo leuuukk! Erg leuk dat je meer van dit soort artikelen gaat plaatsen en meer outfits, en dat je geen inspiratie hebt heb ik nu ook heel erg. Vreselijk is dat, ik blog ook om de dag. Goed ritme :')

  BeantwoordenVerwijderen