22-09-13

Nieuwe layout


Hij staat er al een paar dagen op maar toch wilde ik het melden voor het geval mensen gaan twijfelen of ze wel op de goede site beland zijn, haha! De nieuwe layout was eigenlijk al meteen klaar voor gebruik na de download, dus heb ik alleen wat kleine dingetjes aangepast in de html qua kleurtjes etc. Dingen waar ik jullie in ieder geval niet mee lastig ga vallen! Oefening baart kunst, in dit geval is dat echt zo! Ik kon eerst nog geen 5 minuten naar een html-code kijken, terwijl ik nu al redelijk dingetjes zelf kan veranderen, kan weghalen of aan kan passen, zonder hulp! Dat maakt me misschien een klein beetje trots en de layout ook leuker. De slide op de pagina vond ik zelf wel erg tof, maar ik heb er in het begin nogal over getwijfeld of ik 'm moest houden of niet. Ik ben echt onwijs kritisch en perfectionistisch merk ik wel, want ik ging alle blogs met mijn layout vergelijken waardoor ik altijd maar blijf twijfelen. Moet ik ook niet doen! Op dit moment zit ik heerlijk met mijn pantoffels en een tijdschrift (of nouja, in dit geval nu met mijn laptop) cosy onder een dik dekentje, met regen (van de site Rainymood) op de achtergrond. Alsof het echt regent buiten en het heerlijk op je raam tikt - love it. Behalve als je er doorheen moet fietsen natuurlijk, dat is iets minder plezant. Ik ga zo denk ik nog maar even een kop thee of warme chocolademelk voor mezelf klaarmaken zodat ik daarna weer heerlijk onder mijn dekentje kan gaan kruipen. Het is immers nu officieel herfst! Enjoy your sunday! :)


9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Jaaa heel mooi! Ik vind vooral de kleurtjes in de header ook heel tof en goed bij elkaar passen, lekker herfstachtig! Het is nog even wennen je nieuwe lay out, maar ik vind hem wel fijn!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooie layout geworden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hij is weer prachtig geworden Sharon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een erg leuke lay out ben jaloers..
  ik heb de mijne maar veranderd in een standaard omdat
  ik anders mijn foto's niet kwijt kon en anders maar
  twee regels onder een foto kwijt kon..

  ik volg je !
  liefs en alvast een fijn weekend

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen