26-09-13

New in: statief!


Oh happy me. Vorige week dinsdag zat ik eindelijk achter de computer om de bestelling te plaatsen, waardoor woensdag de doos al thuisbezorgd werd met daarin.. een statief! Besteld op bol.com voor €28 (geweldige prijs!) en kan echt heel erg hoog, hij is net zo groot als dat ik ben. Ideaal dus voor outfitfoto's. En toen dacht ik, laat ik er ook meteen een afstandsbediening voor mijn geliefde Canon bij bestellen, helemaal makkelijk zodat ik niet meer hoef in te schatten waar ik ga staan. Een druk op de knop en hij is in focus. Maar je ziet 'm al aankomen, hij werkt niet! Had ik maar geluisterd naar mama, ze zei nog "Volgens mij werkt het niet, hoor". Inderdaad, precies is mijn camera daar niet geschikt voor en kan je dat alleen doen via een kabel. De remote moet helaas terug, maar dat bedrukt de pret niet met mijn statief. Ik ben er zo blij mee en ik ga er veel plezier van hebben!
Welke tools gebruik jij voor je blog?13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik had precies hetzelfde met die afstandsbediening! Uiteindelijk heb ik een draadloze van een ander merk gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat gaaf en handig zo'n statief! Ik dacht echt dat die dingen veel duurder waren, maar zo'n prijs maakt het veel aantrekkelijker, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, je hebt 'm ook! Hij is echt zo fijn he :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohh leeuk bedankt voor de tip, ik moet er ook nog een gaan aanschaffen! Jammer dat je afstandsbediening niet werkt, lijkt me wel ideaal zo'n afstandsbediening.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke statief, super dat je er nu een hebt! Lijkt me ook heel handig! Jammer van de afstandsbediening zeg, daar zou ik dan even voor een andere kijken :) Leuke foto! En je kamer lijkt me zo mooi, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die statief klinkt fijn! Jammer dat de afstandsbediening het niet doet :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooi, echt handig! Wel balen van de afstandsbediening!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. DEZE WIL IK OOK :D. Heb je een linkje naar het statief? En weet je ook hoe hoog die precies kan? x x x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de link van het statief! Hoe hoog die precies kan heb ik niet echt gemeten, maar op de site van bol staat dat deze maximaal 1.53 m hoog kan. Ik ben zelf van mening dat 'ie zelfs nog hoger is aangezien die bijna evengroot als mijzelf is, ik ben iets hoger dan 1.60 geloof ik. http://www.bol.com/nl/p/hama-statief-star-61/9000000003477879/?featuredProduct

   Verwijderen
 9. Hey! Deze heb ik ook :) Hij werkt echt heel erg goed! En super goedkoop

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey! Deze heb ik ook :) Hij werkt echt heel erg goed! En super goedkoop

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb jij een leuke blog!
  En een coole camera en statief. Ik gebruik nu nog een sony spiegelreflex maar ik wil over gaan op een canon.


  Liefs, zjeneschka

  BeantwoordenVerwijderen