04-09-13

MY (UPDATED) MUSIC PLAYLIST


Hi lovelies! Het is tijd om mijn muzieklijstje weer eens te delen met jullie! Ik ben gek op nieuwe nummers ontdekken en mijn tip is dan ook om Spotify te downloaden en de app Shazam altijd bij de hand te hebben. Even geen internet? No problemo hoor, ik shazam het nummer wel en als ik dan thuis kom of op een plek ben waar wel verbinding is, ik alsnog het nummer ophaal die ik qua naam niet ken. Heb ik je heel vaak kan ik je vertellen! Ik heb een aantal dezelfde nummers heel vaak gedraaid en omdat dat nooit verkeerd is om te sharen, doe ik dat voor jullie!


Micheal Jackon ft. Justin Bieber - Slave to the Rythm 
Het nummer is uitgelekt, I know. Volgens verhalen die ik hoorde heeft Micheal Jackson "Slave to the Rythm" opgenomen voor zijn dood, maar doordat hij zo plotseling overleed heeft hij het nummer niet kunnen uitbrengen. Justin heeft het nummer daarna gekocht of gekregen van familie (ik weet niet wat waar is), maar hij heeft het in ieder geval ter ere van hem gedaan en is groot fan van MJ. Hoe dan ook, hij is zo gaaf! Op de dag dat 'ie voor het eerst online kwam zag ik dingen voorbij komen op twitter en waren na een uur alle youtube video's daarvan verwijderd. Nu staan er weer genoeg op internet, dus ik zou zeggen, turn up the volume!Hou me vast - Fouradi ft. Fabienne Bergmans
Dit nummer is de titelsong van de film Spijt!, waar ik samen met Priscilla heen ben geweest. Onwijs zielig maar wel heel mooi, ik zou er sowieso nog een keer naartoe willen gaan. Fabienne Bergmans vond ik tijdens het allereerste seizoen van de Voice Kids al een prachtig meisje en haar stem is geweldig. Als ik dit ga nazingen klinkt het bij mij niet goed - verschrikkelijk zelfs, haha! Ik heb in deze clip haar makeup ook eens héél aandachtig bekeken en de dikke winged liner staat haar nog goed ook! Het liedje 'Tuned Off' komt ook uit de film en vind ik ook tof! En wat is Robin Boissevain (speelt David in de film) toch knap.. *zwijmel*Ellie Goulding - Burn
And we're gonna let it burn, burn burn.. Het nummer is dan wel heel veel herhaling, maar ik vind het wel een heerlijk meezingnummer. Er is niet zoveel denkwerk bij! Hij komt nu wel weer overdreven vaak op de radio voor, maar dat vind ik met zo'n nummer helemaal niet erg. Zelfs toen ik met mijn vader meeging naar Duitsland in de vakantie en het nummer in de doucheruimte werd gedraaid, kon ik het niet laten om mee te zingen - in de hoop dat niemand me zou horen. De stem van Ellie is trouwens echt heel herkenbaar, vinden jullie ook niet? Mijn broertje draaide deze en kende 'm nog niet, en meteen wist ik al dat het Ellie Goulding was.Selena Gomez - Slown Down (Jason Nevins Remix)
Het nieuwe album van Selena vind ik echt heel tof en omdat ik geabonneerd ben op Selena's VEVO account kwamen er ineens een paar Slow Down remixes voorbij. Dit was mijn favoriet! Ik vond Slow Down sowieso al een heel leuk nummer van het hele album dus vandaar dat ik deze ook veel gedraaid heb afgelopen weken. En hoe gorgeous staan rode lippen bij Selena? Selena is in dat opzicht ook gewoon een prachtige vrouw om jaloers op te worden!
Sebastian Ingrosso ft. Tommy Trash & John Martin - Reload
Ik hoorde deze op de radio en moest in eerste instantie meteen denken aan Swedish House Mafia. Wel grappig dat na research op Google Sebastian Ingrosso inderdaad in SHM zat! Gek hè hoe je iemand zo aan iemands stem kan herkennen? Ik vind het in ieder geval wel een heel tof nummer, ik hou wel van die trance/dance stijl met een stuk instrumentaal erdoorheen. Van dit nummer heb je trouwens echt onwijs veel verschillende soorten, remixes en vocal versions, de vocal version vind ik zelf het leukst omdat je er dan nog een beetje zang doorheen hoort.One Direction - Best Song Ever
Ik ben zelf geen fan van 1D, maar samen met het uitgelekte nummer 'Just Can't Let Her Go' heb ik deze vaak gedraaid! Ik vind het begin van deze clip heel origineel, alle bandleden spelen een ander typetje. Ik wist eerst niet wie Zayn en Naill waren, je herkent ze niet meer terug! Aan het einde kwam dat gelukkig allemaal op een rijtje voorbij en wist ik later ook pas het idee erachter, haha!Stromae - Papaoutai
Op vakantie was dit mijn absolute zomernummer. Nog steeds! De titel betekent "Papa waar ben je", wat ik eerst niet zeker wist aangezien papa in het Frans iets heel anders is. Ik had ergens gelezen dat de clip over de vader van Stromae zelf ging omdat het jongetje alles doet om zijn vaders aandacht te krijgen die hij uiteindelijk niet krijgt. De choreo's in deze videoclip zijn zo tof, creapy hoe die getinte man dat met zijn armen zo kan! En ook heel apart hoe ze met makeup de personen net op echte poppen laten lijken, als je er een echte foto naast zou houden zie je het verschil heel erg. Wow!

Welke nummers heb jij veel gedraaid? 

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hou Me Vast is mooi! Oeh ja, Robin Boissevain! <3
  Papaoutai is natuurlijk ook een heerlijk nummer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke liedjes! En fijne post haha, nu ik zo lang moet reizen naar school kan ik wel wat nieuwe muziek gebruiken ^^
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke liedjes! Ik wil de film Spijt zo graag nog een keer zien, hij lijkt mij heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, nu wil ik Spijt! ook zien, haha! Ik wacht wel wanneer hij op DVD is, ben niet zo van de Nederlandse films, haha! Verder is Stromae wel heel erg goed! Lekker nummer, clip heb ik nog nooit gezien haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nummers! Ook tof dat je er overal een stuk bijschrijft, reload is inderdaad superleeuk! De rest trouwens ook hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen