13-09-13

FOTOGRAFIE | SUMMER INTO FALL

Af en toe heb je van zulke momentjes dat je éven naar buiten wil gaan om foto's te maken. Met zonsondergang in de tuin is dat nog een stukje leuker, maar ook heb ik momenten dat ik niet genoeg foto's heb om een heel artikel te vullen. Nou had ik een geweldig idee, wat nou als ik de foto's die ik met het warmere weer heb geschoten combineer met foto's die al meer met de herfst te maken hebben? Op het vorige fotografie artikel kwam een comment waarin me werd aangeraden om een watermerk op de foto's te plaatsen zodat mensen het niet kunnen overnemen. Geweldig idee dus! Misschien dat ik dat toch maar ga proberen bij iedere foto te doen, al is dat wel echt héél veel werk.


Hope you'll like them!

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, prachtige foto's! Ik ben echt jaloers dat je een spiegelreflex hebt, hihi :) Wil er ook zoo graag een! :) Vooral de laatste foto vind ik heel erg mooi.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Het lijkt me inderdaad veel werk om op elke foto een watermerk te zetten ;) Trouwens, ik heb een give away op mijn blog waarbij je een statement ketting kunt winnen. Klik hier voor meer info: http://bit.ly/15RBGGS Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!

  Ik weet niet of je het al doet, maar je kan je watermerk ook als brushes opslaan, hoef je niet steeds opnieuw te typen en heb je gewoon met een klik je watermerk op je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's. Hoeveel megapixel heeft je camera? :)

  BeantwoordenVerwijderen