06-09-13

FOTOGRAFIE | FRENCH SUMMER #2

Het tweede en ook meteen laatste deel van de foto' die zijn gemaakt zijn op vakantie! En nu het geen vakantie meer is verlang ik alleen nog maar meer terug naar de vakantie. Ik mis al die lieve vakantievriendinnetjes en vriendjes die ik daar had (hoi Lisa, Vera, Anouk, Leonie, Wout en Mike!), het zwembad, de rivier, het mooie weer.. Maar aan de andere kant, het was wel fijn om weer thuis te zijn. We hebben in ieder geval de foto's nog om terug te kijken!


En dit waren alle foto's alweer! Nouja, niet alle foto's, maar de meeste deel ik niet aangezien dat niet in een fotografie artikel past of gewoon voor mezelf is. Ik ben benieuwd wat jullie van deze foto's vinden!

Zijn jullie nog op vakantie geweest dit jaar? 

5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, super mooie foto's! Vooral foto 5, 18, 19 en 20 en de laatste foto vind ik heel erg leuk, zeker mijn favorieten!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtige foto's!
  Misschien kan je, je naam erop zetten voordat mensen je foto's gebruiken als hun foto's!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, je hebt prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These are really fantastic photographs. Shooting in direct, bright sunlight won't produce flattering portraits but you don't want to work in an area that will cause the light to appear dappled such as under a tree canopy that has lots of space between the leaves

  BeantwoordenVerwijderen