05-09-13

FAVORIETEN AUGUSTUS

Nou, daar gaan we weer. Augustus is done. We kunnen de maand augustus doorstrepen en aan september beginnen. De herfst er ook al weer bijna en ik daar heb ik absoluut géén zin in. Met andere woorden, Sharon is weer lekker positief. Aan de andere kant, weer een nieuwe maand om dingen uit te proberen en we hebben in ieder geval elke dag weer wat te doen. Zoals altijd maak ik een maandelijks overzichtje met alle producten die ik heel fijn vond of vaak heb gebruikt in de afgelopen maand. Let's begin!


In de vorige favorieten van Juli liet ik jullie al zien dat ik de shampoo en de conditioner van de Andrélon Natuurlijk Puur (Zijdeglans & Zen) lijn heel fijn vond. Ik had zelf ook nog een haaropfrisser en het haarmasker, maar die had ik toen nog niet uitgeprobeerd! De haaropfrisser is een domper, maar het haarmasker is geweldig! Mijn conditioner was op en in de tussentijd heb ik deze daarna elke dag gebruikt als vervanging. Mijn haar wordt er niet slap van -wat meestal wel gebeurt bij haarmaskers, in de kapsalon houden we daar ook heel vaak rekening mee - en voelt daarna onwijs zacht. Ook al laat je het niet een volledige minuut intrekken, het voelt nog steeds zijdezacht.


Dit paletje van Revlon in Seductive kreeg ik opgestuurd van de webshop onlinemakeup.nl en ik ben sindsdien fan! Ondanks dat de oogschaduws vrij poederig zijn valt er goed mee te werken en is het pigment ook prima. Ik had nog niets van Revlon en aangezien veel Amerikaanse Youtubers er vaak over praten, verwachtte ik er ook veel van. Ik vond het ook leuk om eens een keer iets anders qua kleur te proberen, dus ga deze van de herfst ook nog vaak dragen! (klik hier voor de review)


De Essence lipsticks zien er niet alleen veel mooier uit, maar werken ook heel goed! Ik heb Coral Calling en Colour Crush, een koraalkleurtje en een felroze tint. Ze werken erg fijn, dekken goed, blijven redelijk lang zitten en de prijs is al helemaal geweldig. Zeker iets om uit te proberen mocht je in de buurt van Kruidvat en/of Trekpleister zijn. (klik hier voor de review)


De Catrice Camouflage cream was bij velen al een grote favoriet en ik weet waarom! Deze concealer kost maar een paar euro en dekt onwijs goed. Ik gebruik deze nu elke dag en trekt tot mijn verbazing niet eens in de lijntjes en is de concealer alles behalve vettig, maar ook niet overdreven droog. Perfect dus! (klik hier voor de review)


MAC's Naked Lunch kan natuurlijk ook niet vergeten worden! Hij geeft je net die pop-up look die je nodig hebt in de ochtend en is prima los te dragen, dus ook een hele makkelijke kleur als ik haast heb, maar er toch iets wakkerder uit te zien. De prijs is alleen wel echt killing, maar blij ben ik wel met de aankoop. Het is niet iets wat zomaar opgaat en de kwaliteit van MAC is echt heel goed. (klik hier voor het bijbehorende artikel)


Tot slot het laatste beauty-product, een Rituals foaming douchegel! Deze kreeg ik van vriendinnetje Jessie (die ken je misschien nog wel van mijn állereerste video op YouTube, die is er inmiddels al afgehaald) voor mijn verjaardag en had van het merk nog niets, ik vond het altijd wel een beetje prijzig en vaak koopt mijn moeder altijd spullen voor in de douche en shampoos etc. Maar deze is erg fijn! Het wordt eerst een gel en daarna gaat het meteen schuimen, ook zonder water - al gaat het doseren gaat wel een beetje lastig. Er komt meteen een hele boel uit, teveel voor een keer gebruik in ieder geval. Mijn huid voelt daarna ontzettend zacht en je kunt 'm ook als scheerschuim gebruiken. Deze White Lotus & Green Tea ruikt ook nog eens heerlijk fris, I like!


En ik vond het leuk om er een non-beauty tussendoor te toen, simpelweg omdat ik hier onwijs veel naar heb geluisterd. Toen ik op vakantie was kwam het album uit en toen ik thuis kwam ben ik meteen gaan zoeken naar de nummers, want ik was er heel benieuwd naar. Tot mijn verbazing zijn het ook nummers die ik helemaal niet van Selena gewend was. Ik vind alle nummers erg leuk, op Birthday na dan - niet echt mijn ding. Mijn favorieten uit het hele album zijn Slow Down, Stars Dance, Like A Champion en Love Will Remember (gaat over Justin, aaaaah!). Jammer dat we er niet eerder bij waren of eerder wisten van de nummers, want Jessie en ik wilden eigenlijk wel heel erg graag naar het concert van Selena gaan die afgelopen dinsdag in de HMH was.

Welke producten waren jou favoriet deze afgelopen maand?

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke favorieten heb je, ik ben eigenlijk ook niet zo bekend met de muziek van Selena Gomez! Misschien toch maar eens luisteren dan. Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Die oogschaduw van mac vin ik heel erg mooi! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke en fijne favorieten! Ik heb ook twee nieuwe lipsticks van Essence, ze werken echt super inderdaad! Ik ga eens kijken naar de muziek van Selena Gomez, ben nog op zoek naar nieuwe albums, haha! Die MAC oogschaduw is echt prachtig zeg!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rituals! Ik ben echt verslaafd aan Rituals!

  x
  je nieuwste volgster

  BeantwoordenVerwijderen