08-09-13

FAVO NOORSE BLOGGERS 2.0


Via de blog van Maris kwam ik op de blog van Martine. Een 18 jarig meisje wat schrijft op http://martineoe.blogg.no/ over fotografie en mode. Een leuk meisje om te zien en ook haar foto's zijn ontzettend licht, iets wat ik ook het liefst zou willen in mijn foto's omdat ik dat heel erg mooi vind. Ook de effecten over haar foto's zijn ontzettend mooi! 


Op de blog van Helene kwam ik eigenlijk zomaar. Helene die blogt op http://helenelekven.blogg.no/ is 17 jaar en woont in Tønsberg, Noorwegen. Ze is in haar leven 9 keer verhuist (zelfs naar Zuid-Afrika) en dat was voor haar geen prettige ervaring. Ze schrijft op haar site wat ze elke dag meemaakt, eten, fashion.. Eigenlijk ook over alles wat ze leuk vindt! Met Helene heb ik zelfs mailcontact en is ze erachter gekomen hoe ik haar Noorse blog kan volgen. :)Kristine van http://krisssy.blogg.no/ is 16 jaar en woont in Førde, Noorwegen. Op haar blog kun je niet alleen dagelijkse updates vinden, maar ook ontzettend veel outfit foto's, tips en andere dingen die haar leuk vinden om over te schrijven. Ik ben haar gaan volgen doordat ik haar foto's inhoudelijk allemaal iets vindt hebben wat ik leuk vind. Haar kledingstijl is ook leuk - het is vrij bloot dus niet iets wat ik zelf zou dragen, maar ze heeft wel een casual stijl en draagt vaak dingen die lekker zitten.

Welke Noorse blogs volg jij? Laat ze achter, ik ben benieuwd!

5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuk om te lezen! Ik vind vooral Martine erg leuk om te lezen, ze maakt zulke prachtige foto's waar ik echt jaloers op ben, haha! Ik lees die van Erica (http://l0ve.blogg.no/), Aurora (http://auroramohn.blogg.no/ en nichtje van Erica) en Tone Julsrud (http://tonejulsrud.blogg.no/) heb ik pas ontdekt die ook superleuk is om te lezen, maar Erica is echt mijn favoriet.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk om weer wat nieuwe Noorse blogs aan mijn lijstje toe te voegen. Ik vind vooral de blog van aurora mohn leuk (auroramohn.blogg.no) en die van Caroline Maria (zopas nog maar ontdekt en hij heet carolinamaria.blogg.no)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Ik kende deze nog niet. Zelf volg ik Aurora, Erica en Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik kende ze nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen