03-09-13

MY (AUGUST) DIARY | MIJN LEVEN IN FOTO'S #5

Alweer de 5e editie van een mijn leven in foto's artikel, wat gaat het snel! Deze maand was mijn lievelingsmaand aangezien ik in augustus jarig ben! Ook kwam ik terug van vakantie en ging en ik naar de bios! Een gezellige en zomerse maand dus. Dit keer doe ik net ietsje anders dan voorgaande keren, want de foto's zet ik nu in collages zodat het allemaal wat overzichtelijker is. Laat me maar weten of jullie dit fijner vinden! Kijk je mee naar de kiekjes uit mijn leven die ik elke maand voor jullie op een rijtje zet?

Werken aan de nieuwe layout, finished! ♥ Toen ik terug was van vakantie gingen we een dagje naar Amsterdam! Meer om sightseeing te doen, dus niet om te shoppen. Wel hebben we een rondvaart over het IJ en de grachten gedaan wat wel leuk was om te zien, al duurde een uur toch best wel lang in zo'n bootje ♥ DIT NUMMER IS TE GEK! Een uitgelekt liedje van MJ en Justin ♥ Bored day ♥ Dit gebeurt er dus wanneer ik broodjes in de oven moet doen. Everyday is a happy day ♥ Bijna 50 Bloglovin' volgers! Inmiddels zijn het er al over de 70 en het is zo snel gegaan, wauw!

Zwembadje opzetten ♥ Buiten in het zonnetje werken aan le blog ♥ Muziek luisteren, ik ben verliefd op het nieuwe album van Selena! ♥ Portugal - Nederland kijken met broertje, spannend! ♥ Eventjes terug op YouTube, bezig met een video editen en voor het eerst een voiceover doen. Blij met het resultaat, hij staat inmiddels al online! (Back 2 School makeup look) ♥ Outfitje voor mijn verjaardag in de avond (eigenlijk hoort deze in de collage hieronder, maar er was geen plek meer!)

Happy b'day to me! Ik werd eindelijk 15 en op de foto geheel in werkoutfit ♥ Ik mocht gelukkig eerder weg van werk dus voelde me daarna pas echt jarig! Ik droeg mijn wedges die ik nog nooit aan had gehad ♥ Vriendinnetjes en familie kwamen die avond gezellig barbecueën ♥ Die ochtend daarna bleef Priscilla nog bij mij en zijn we 's middags naar de bios gegaan. Ik had m'n nieuwe tas mee! ♥ Ice, ice baby! ♥ We zijn naar de film Spijt! geweest, een hele zielige maar mooie film over pesten. Ook ik heb moeten huilen!

Ik kon even niet geloven toen Priscilla me vertelde dat ze deze shopper zelf had gemaakt. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag, check de Eiffeltorens! ♥ Mammie maakte yummy brood met champignons, uitjes en paprika ♥ Mijn nieuwe sweater, precies een trui voor mij. I'm in love ♥ Ontbijtje op bed van papa voordat ik weer aan het werk moest ♥ Pakketje! ♥ Zondagsontbijtje met roerei!

Behalve dat deze collage heel veel eten bevat las ik het online tijdschrift van Luna, genaamd Luniverse. Heeft ze helemaal zelfgemaakt en ook ik stond daarin voor een interview! Heel leuk om terug te lezen ♥ Bami gehaald, jam! ♥ Weer een ritje met papa mee naar Duitsland, het was koud in de ochtend dus mijn sloffen konden na lange tijd weer uit de kast gehaald worden ♥ Oreo ijs! ♥ Huuuuuuge pizza toen we 's avonds gingen eten. Kreeg 'm niet helemaal op, maar hij was wel heel erg lekker ♥ Met Louise de stad in en een lekkere bananen-sinaasappel smoothie halen bij de Bakker Bart. 

Wat hebben jullie allemaal beleefd afgelopen maand? 

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Echt leuk om te lezen, zo tof dat je ook in het tijdschrift van Luna stond! Ik stond er ook in en op die manier had ik je blog ontdekt, hihi :) En ohh, al die eet foto's zijn niet goed voor mij! Ik heb zelfs nu al zin in pepernoten en alles, hahaha! Die pizza ziet er jummie uit, geef mij maar zo'n grote salami pizza, haha! En je trui is echt heel tof! Nu is mijn comment wel een beetje lang aan het worden, haha! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen