09-09-13

BOURJOIS MAKEUPJES

Bourjois is niet het allergoedkoopste merk, maar wel erg leuk en schattig! Op de een of andere reden vind ik de verpakkingen mooi en luxe en zijn de producten ook vaak erg fijn. Toen ik laatst in de stad was kon ik me dan ook niet weerhouden om iets mee te nemen. En toen er op dat moment een 1+1 actie was had ik meteen 2 producten - dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik koos voor de cream blush die ik nog wilde uitproberen en een lipstick, omdat ik daar goede dingen over had gehoord.


De Cream Blushes van Bourjois wilde ik sowieso nog een keertje testen omdat ik er hele goede dingen over hoorde en ik stiekem fan begon te worden van de structuur. Hup een streep, blenden en klaar. Lekker snel en daar hou ik van! Vooral in de ochtend heb ik nou niet zo heel veel zin om mezelf fullface op te maken dus is het wel handig om snel klaar te zijn.


De lipstick uitkiezen was wat lastiger, aangezien er bij de Etos een 1+1 actie was en ik bij de blush nog een product moest uitkiezen, haha! Al snel kwam ik uit bij de 'Rouge Edition lijn', bij een lipstick in een roze kleur (08 Rose Studio). So pretty! Ik was heel benieuwd of deze niet op de Essence lipstick in Colour Crush leek, omdat deze kleur er bij in de buurt kwam - al is deze ietsjes minder fel dan die van Essence. De verpakking vind ik in ieder geval heel mooi en is het heel handig dat je aan de onderkant kan zien welke kleur het is.


(S)watch this! De kleur van de cream blush is ook heel gepigmenteerd, peachy en droogt ook op in een poederfinish op je huid. Hij is in de pan ontzettend creamy, maar daarna gaat 'ie - net zoals de Essence cream blush - opdrogen als poeder. De lipstick is ook ontzettend mooi met een soort paarse gloed erdoorheen, heel apart om te zien op je lippen! In het begin smaakt de lipstick een beetje chemisch, maar dat verdwijnt na 3 seconden alweer en daarna proef je niets meer. Ze zitten comfortabel, accentueren wel een aantal velletjes - mocht je die hebben - en na 2 uur waren mijn lippen lipstick-vrij, wat ik dan weer niet lang vind voor de prijs. Maar, de kleur is prachtig! Ik draag de kleur nu vaak door 'm lichtjes op mijn lippen te deppen voor een subtiel kleurtje.

Bourjois Cream Blush in nummer 01 (€10,99) en de Rouge Edition lipstick in 08 Rose Studio (€12,99) zijn o.a te koop bij Etos, Ici Paris en Douglas. 
Wat vinden jullie van het merk Bourjois? 

3 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Ik vind het hele mooie kleuren ! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh echt hele mooie producten! Prachtige swatches zeg, ik stond al in mijn handen met de cream blush bij de Etos, ik heb namelijk nog een cadeaubon van 15 euro, haha. Zo'n 1+1 actie is echt ideaal, heerlijk dat je dan gelijk twee producten kan meenemen ❤
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen