02-09-13

BIODERMA CRÉALINE H2O

Ik beloofde dat deze nog zou komen, dus hier is 'ie dan eindelijk - het heeft even geduurd! Ik kon mijn geluk even niet op toen ik deze in Frankrijk in de 'pharmacie' zag liggen. Een product wat ik Amerikaanse YouTubers zag gebruiken en er behoorlijk fan van waren moest ik natuurlijk ook bewijzen. Deze Bioderma Créaline cleanser is heel moeilijk te krijgen buiten Frankrijk, dus toen ik in Frankrijk op vakantie was vorige maand en ik deze per toeval zag, kon ik deze niet aan mijn ogen voorbij laten gaan.


Dat veel mensen er behoorlijk enthousiast over zijn mag duidelijk zijn, maar hoe ik deze tegenkwam, is wel heel erg toevallig geweest. In Frankrijk gingen we naar een huuuge supermarkt en in de supermarkt zag ik een dupe van deze staan en liet me serieus denken aan deze echte variant die een tikkie goedkoper was, dus gooide deze in ons karretje en stonden bij de kassa om af te rekenen. Totdat ik tegenover de drogisterij ervan zag en ik zo snel mogelijk ernaartoe rende. En ja, daar stond 'ie. In een mini, dubbel pack, grote fles, 2 soorten.. Meteen rende ik weer terug om de 'neppe' terug te leggen en rekende deze af. En happy me dat ik dat gedaan heb, dit spul is amazing!Bespaar me het vertalen van de achterkant, alles is Frans. Deze Créaline H2O is bedoeld om je makeup te verwijderen, dus eigenlijk een cleanser, maar kan je ook gebruiken om je gezicht op te frissen, dus een toner slash cleanser in één! - al is dat hetzelfde - Het is een product speciaal gericht voor de droge en gevoelige huidjes, dus dit is precies wat ik nodig had. Niets voor niets dus dat er 2 verschillende soorten zijn, een variant voor de zéér droge huid en eentje voor de gevoelige huid; waarvan ik de laatste meenam.


Het lijkt net water, maar dat is misschien ook wel het idee erachter. Het bevat hele goede bestandsdelen (zoals komkommer en fruit extracten) en bevat geen alcohol, parfum en parabenen. In het product zit een speciale formule ontwikkeld waardoor allergische reacties erop worden verminderd, wat opzich een ontzettend groot pluspunt is aangezien je dan iets zekerder weet dat je huid er niet heftig op gaat reageren.


Dit spul is ge-wel-dig. Het verwijdert al mijn makeup die ik op dat moment gebruik en het voelt heel fris op je huid. Mijn gezicht wordt niet droog, maar juist sterker en beter. Ik heb ook nergens last van gehad waar ik normaal altijd wel last van heb met mijn huidtype, op vakantie trok mijn huid heel erg en dat werd door deze veel minder. Je kunt deze ook gebruiken om je oogmakeup te verwijderen en dat werkt ook super, al gebruik ik wel altijd andere remover omdat het product dan zo op is. Ik weet dan ook niet wat ik moet doen als deze fles leeg is, want het werkt geweldig. De volgende keer als ik Frankrijk ben koop ik dan ook meteen een voorraadje! De Bioderma Créaline H2O van 500ml kostte mij €9,45, alleen weet ik niet hoe duur deze is aangezien zo'n grote supermarkt altijd producten goedkoper verkoopt doordat de inkoop ook goedkoper is. Hij is z'n geld in in ieder geval absoluut waard geweest.

Hebben jullie ook een favoriet die uit het buitenland komt?


4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. O ja! Die heb ik inderdaad ook al een paar keer langs zien komen op youtube!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel erg fijn. Ik gebruik momenteel zo iets van l'Oreal, ik denk het zelfde idee, als een soort water. Ik ben daar heel tevreden over, dus ik denk dat ik het daarop houdt aangezien die iets goedkoper is en vaak in de aanbieding is. Misschien iets voor je om uit te proberen wanneer deze op is. Bedankt iig voor de duidelijke review. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel goed uit, ik heb ook nog zoiets nodig dus misschien koop ik het wel! (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me heel fijn, wat een mooie fles ook, zeg! Ik ben echt jaloers op je productfoto's, haha, ze zijn zo mooi! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen