24-09-13

Autumn & winter memories

Good old times, ze gaan veel te snel als je er bij stilstaat. Op een dag dat ik doorweekt thuiskwam van school, mijn huiswerk al af had en ik niks te doen had, besloot ik de foto's van de herfst en winter door de jaren heen die op mijn computer en mobiel staan, om te spitten. En toen had ik het, die foto's stop ik in een collage en vind ik een geweldig idee voor een post genaamd 'Autumn & winter memories', een artikel waarin ik door middel van foto's in collages foto's laat zien die in de winter en herfst gemaakt zijn, van een aantal jaren terug. Zo leuk om terug te zien! Het zijn lang niet alle foto's, maar wel een paar die ik wilde delen!

In deze collage zie je een foto helemaal rechts bovenaan met pandasokken. Ik hou van warme comfy sokken in de herfst en winter, dus deze foto maakte ik vorig jaar die ik daarna op Instagram postte. De foto daaronder is een selfie in de winter, hoe heeft mijn haar zo kunnen zitten? Ik wil dát haar nu, mijn haar is de laatste tijd zo futloos dat ik niet weet wat ik er mee moet doen. 

De eerste keer naar een Feyenoord wedstrijd in de Kuip was in oktober 2011, daar is de grote foto helemaal links ook gemaakt. Ik was met mijn broertje en opa (die zijn de Feyenoord fans), mijn nichtje, neefje en mijn oma. Ik ben dit jaar nog voor het laatst geweest bij een wedstrijd, thuis kijken wij ook heel vaak als Feyenoord voetbalt. Niet dat ik heel veel met voetbal heb hoor, maar ik vind het altijd erg leuk om te kijken, er naartoe te gaan en te supporten natuurlijk. De foto daarnaast is gemaakt in november 2011, een maandje later. Deze maakte ik zoals gewoonlijk met Esmee, ik woonde toen nog in mijn oude woonplaats en ik en Esmee zagen elkaar dan om de week daar, we spraken dan buiten af en maakten filmpjes (ja, die bespaar ik jullie, die zijn zo erg) en hielden we fotoshoots met onszelf, haha! De actiefoto daaronder is ook met Esmee, die is genomen in februari '11. De vorige dag had het zo hard geonweerd of geregend (ik weet het niet eens meer) doordat in het kleine speeltuintje bij ons in de buurt een boom omver lag en wij natuurlijk weer met zo'n mooie boom op de foto gingen. Prachtige settings hadden we.

Wandelen in het bos met Beau, onze hond die er nu helaas niet meer is, kan ik me nog steeds heel goed herinneren. Deze is gemaakt in 2007, wow! Het was toen zo koud, maar we hebben toen in het gras gepicknickt en Beau koos altijd de meest grootste en langste stokken uit, waarbij die steeds voorop liep en die stok achter hem aan ging. Haha, het leek net een leider, hij wees de weg wel. Robin (mijn broertje) en ik maakten vroeger ook veel meer foto's dan nu, maar deze vonden we allebei wel grappig omdat we altijd liepen te geinen over Robin's haar toen en hij net over mijn schouder heen keek. Hij heeft daar zo'n schattig gezichtje! De foto met mijn schoenen is meer random denk ik, ik weet niet wat me bezielde om een foto te maken van mijn schoenen. Ik heb ze nog steeds, maar eigenlijk nooit aangehad omdat de kleur niet overal bij past. Dus ik ga ze komend seizoen weer uit de kast halen! De foto met mijn broertje komt trouwens uit februari 2012 en de schoenenfoto van vorig jaar.

Vorig jaar gingen we ook met lieve vriendinnetje Emily en haar ouders het bos in, hebben we met zijn allen gezellig gewandeld en natuurlijk foto's gemaakt. Met mijn vriendinnen heb ik altijd de meeste foto's, best logisch eigenlijk ook. Ik bewaar ze ook meestal allemaal, ook de gênante zijn namelijk echt hilarisch om later terug te bekijken. - Thea time in 2012! Waarschijnlijk was dit mijn eerste thee in de herfst, voelt altijd toch tikkie bijzonder. Ook ben ik vorig jaar naar Wicked geweest, wat toen nog een verjaardagscadeautje van mijn tante was. Het was in Scheveningen, dus zijn we naar het strand geweest (ook al was het verschrikkelijk koud), hebben we in een klein eettentje warme chocolademelk gedronken en was de musical ook heel 'toff'! :)

Supermooie foto die mijn moeder maakte onderweg naar het bos. Het voelde echt alsof we door een winter wonderland reden, ik vond het zo mooi! Deze foto is in december vorig jaar gemaakt ergens rond de tijd van kerst geloof ik. Ook kregen we een nieuw koffieapparaat voor kerst en maakte mijn moeder een latte macchiato. Jam, zo lekker! We maken ze nog steeds trouwens, de cacaostukjes die je op de schuimmelk moet doen op het eind maakt het echt af. Samen met Esmee startte ik ook mijn blog in februari dit jaar en dat is nog steeds iets waar ik heel blij mee ben. Esmee is inmiddels dan wel gestopt waardoor ik alleen verder gegaan ben, maar het is wel iets wat ik nooit vergeet als je het hebt over de winter van 2013.

Wat vonden jullie van dit artikel en welke herinneringen heb jij aan de herfst en winter?


5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw! Die foto op de weg van die bomen is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Die foto op het bos weggetje is inderdaad ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Die pandasokken zijn echt geweldig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om te lezen! ik ben echt dol op de herfst en winter!
  leuke blog! ik volg je , zou het leuk vinden als je me terug volgt:)

  liefs marije

  BeantwoordenVerwijderen