06-08-13

Update | Ik leef nog!

Hi lezers! Vroegen jullie je misschien af waar ik de afgelopen weken heb uitgehangen? Vaag meldde ik ergens een maandje geleden dat ik op vakantie zou gaan en dat ik dan niet elke dag een artikel zou kunnen plaatsen, omdat dat me niet ging lukken. Als je me op Instagram volgt, heb je misschien wel kunnen raden dat ik op vakantie was door een paar foto's. Ik wilde gelijk even melden dat ik weer zondagavond weer terug ben gekomen in Nederland en wilde ik er gelijk een update aan vast knopen. Ga er maar lekker voor zitten!


Vakantie: 
Hoe handig is het inplannen van artikelen! Om de dag/ om de 2 dagen had ik een nieuw artikel online staan en dat heeft behoorlijk veel tijd gekost. Ik ben voordat ik op vakantie ging 2 weken van te voren gaan schrijven, maar van mezelf moest ik het gewoon. Ik denk dat de meeste het wel door hadden dat ik op vakantie was, ik heb er namelijk geen vragen of opmerkingen over gekregen. Hopelijk hebben jullie dus genoeg leesvoer gehad in de tijd dat ik afwezig was!

Hoe is jullie vakantie tot nu toe? Een aantal moeten al over een aantal weken beginnen, ik moet er nog niet aan denken! Ik heb gelukkig nog 4 of 5 weken vakantie, hell yes! Oké, laten we het hebben over mijn vakantie. Ik ben zoals meestal elk jaar weer naar Frankrijk gegaan naar een camping en heb er heel erg naar uitgekeken. Ik had die dag voordat we weg gingen echt gewoon niet geslapen door dat ik zo hyper was, maar had die ochtend daarna had ik wel veel energie over. Als ik dat nou eens altijd had! Op de camping zelf hebben we mooi weer gehad en ben ik lekker verkleurd, had ik een enorm leuke vriendengroep die ik op de eerste avond al leerde kennen en ben ik de hele vakantie met hun opgetrokken. Dat was onwijs gezellig; elke dag zwemmen, de rivier af en 's avonds naar het kampvuur. Ik kwam als laatste aan in de groep dus bleef ook alleen over, ik heb me de laatste dagen dan ook kapot verveeld. Gelukkig waren de rivier en het zwembad mijn redding gedurende de hete dagen die altijd wel ergens rond de 30 graden waren. En wat was het heerlijk toen ik weer thuis was, zeg! Ik miste mijn bed, blog en laptop zo erg.. Toen ik thuis kwam moest ik weer even wennen aan zo'n groot scherm en mijn bed sliep lekkerder dan ooit.Youtube: 
Ik blijf er maar op terugkomen, hè? Ik heb nog nooit zo erg getwijfeld kan ik je eerlijk zeggen. Moet ik er helemaal mee stoppen, verdergaan met praatfilmpjes, verdergaan met muziekvideo's of allebei? Aaaaargh can't choose! Ik mis het praten tegen de camera wel, maar als 'ie weer online staat en ik zie iemand mijn video bekijken, voelt het echt ontzettend raar en kan ik er gewoon niet aan wennen. Ik vind het ook wel een raar idee hoor, jezelf op YouTube zien. Wat vinden jullie wat ik moet doen? Met muziekvideo's heb ik minder last van dat gevoel. Ik wil dolgraag een 'back 2 school look' filmen, en ik denk dat ik dat ook ga doen. Ik ga proberen een voice over te doen, maar ik kan nog niks beloven.

Blog: 
Omdat het de afgelopen tijd zo stil is geweest ga ik weer gewoon volop aan de gang om elke dag een artikel te plaatsen, gewoon zoals ik elke dag deed. Op vakantie heb ik heel veel fotografie foto's gemaakt en veel outfit foto's, dus die komen allemaal nog online! Ook komt er nog een Mijn leven in foto's artikel en een favorieten van juli, misschien nu iets later dan ik normaal altijd plaats.

Oja, misschien het allerleukst van alles; mijn zelfgemaakte layout is bijna af! Nouja, zelfgemaakt, ik heb er hulp bij gehad. Luna's blog is zo gaaf en is echt een html prutser, dus geen wonder dat ik haar ook heb gevraagd om mijn layout in elkaar te zetten. Ik heb echt geen verstand van coderen, dus het was voor mij ook een wonder hoe ik het nu allemaal zo voor elkaar heb gekregen. Oke, het is deels door iemand anders in elkaar gezet, maar hey, het doet me goed! Eindelijk, iets waar ik al zo lang over droom! Even geen simpele blogger template en lekker orgineel. Ook is er een nieuwe header bij gekomen, maar wanneer de nieuwe layout online staat ga ik er natúúrlijk een post over maken. Hint: hij komt als alles meezit en goed gaat online op mijn verjaardag! :)

Hoelang hebben jullie nog vakantie en zijn jullie op vakantie geweest? 
Liefs,
Sharon.

3 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Neee niet stoppen met je video's, die vind ik nu al echt heel erg leuk terwijl ik je maar net volg, hihi! Ik zou zeggen doe gewoon waar jij lekker zin in hebt en waar jij je fijn bij voelt, daar heeft anderen namelijk niet zoveel over te zeggen want het is jouw blog. Je vakantie klonk erg leuk, heerlijk dat je naar Frankrijk bent geweest zeg en wat leuk dat je een vriendengroep had daar! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe lay out!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je vakantie klonk heel leuk met die hele vriendengroep! Het lijkt me inderdaad wel heel raar om jezelf te zien/horen op Youtube, maar als je gewoon denkt: Hier maak ik mensen blij mee!, zal het vast nog leuker om te doen zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen