02-08-13

Q&A: Question & Answer #2

In een post van een hele lange tijd geleden, vroeg ik of jullie vragen wilden achterlaten voor een tweede Q&A. Het waren gelukkig genoeg vragen om een artikel te vullen en ik vind het echt heel leuk om jullie vragen dan ook te beantwoorden. Lees je mee?

Hoe ben je erachter gekomen dat je graag kapster wilde worden?
Het kwam gewoon vanzelf! Alles wat ik vroeger helemaal niks vond wilde ik nu opeens worden. Ik twijfelde of ik met kinderen wilde werken, want kinderen vind ik echt heel leuk. Maar ook vond ik uiterlijke verzorging heel erg leuk, zoals visagie, kapster en stylist. Ik werk nu bij een kapsalon, heb stage gelopen en weet nu zo goed als zeker dat ik de kappers- en een aparte visagieopleiding wil doen.

Wat vind je het leukste aan het bloggen? 
Misschien toch het foto's maken en het schrijven van de artikelen, samen is dat een heel leuk. Ik vind fotograferen veel leuker dan eerst! En dat ik daarna dan af en toe leuke reacties krijg op een artikel vind ik nog leuker.

Wat denk je met je blog te gaan kunnen bereiken?
Wat toevallig dat ik daar laatst nog aan gedacht heb! Ik wil er later geen baan van maken, ik voel er eigenlijk niks bij en wil een wat zekere baan hebben. Nu ik dus al weet wat ik wil worden wil ik daar ook naartoe werken en is mijn blog gewoon een hobby wat ik voor de leuk doe en in mijn vrije tijd. Het enige wat ik nog wel zou willen is dat ik wat meer (unieke) bezoekers krijg en dat ik wat meer met bedrijven mag samenwerken, dat lijkt me echt heel gaaf. Ik zie wel wat mijn blog me nog brengt!Vind je negatieve reacties niet vervelend? 
Natuurlijk zijn zulke reacties niet even leuk om te lezen, maar ik besteed er heel weinig tijd aan. Ik vind het heel vaak gewoon grappig als zulke mensen zulke dingen zeggen, dus ik ga er gewoon heel normaal mee om voor mijn gevoel.

Welke blogs inspireren je en welke buitenlandse blogs zijn je favoriet? 
Mascha van Beautygloss (!), Teskuh van teskuh.nl, Vera van veracamilla.nl, Kim van inspiredbybeauty.. Mascha vooral, daar staat ook een uitroepteken bij. Ik vind haar zo leuk schrijven en zij is toch eigenlijk ook wel een beetje de trendsetter van het beautybloggen. Eigenlijk de bekendere bloggers uit Nederland, samen met Erica en Aurora, 2 Noorse bloggers. Deze laatste zijn ook mijn 2 favoriete buitenlandse blogs. Ze maken zulke mooie foto's, waar ik enorm veel inspiratie uit haal en veel van kan leren. Mijn header bijvoorbeeld, ze zijn geïnspireerd door hen! (Dan wel stukken anders, maar het gaat om het idee)

Wat is je favoriete outfit voor in de zomer? 
Een simpele spijkershort met een leuke top, een jumpsuit of een maxidress. Iets wat makkelijk, lekker en luchtig zit! Een jumpsuit vind ik heerlijk zitten en staat superleuk! Een maxidress vind ik ook onwijs tof, lekker makkelijk én luchtig. Maar ik zal vaker een spijkershort met een leuke top dragen met daaronder een bandeau.

Met welke vriendinnen en/of klasgenoten praat je te weinig? 
Jullie kennen eigenlijk niemand uit mijn klas, behalve Mariska en Louise, maar met sommige mensen kan je het gewoon wat minder vinden dan met andere mensen. Jullie (en ikzelf) hebben er niets aan als ik namen ga noemen. Ik vind het daarom ook maar een aparte vraag!
Hoelang ben je nu al bezig met je blog?
Nu zo'n 4 maanden en een aantal weken, 26 augustus precies een halfjaar!

Met welke camera maak je foto's? 
Sinds kort met de Canon EOS 1100D, met een 18-55 mm lens.

Wat vind je het leukst om over te schrijven op je blog? 
Persoonlijke artikelen; zoals tag's, Q&A's, updates.. Alles wat veel uit mezelf komt! Ook vind ik reviews heel leuk om te schrijven omdat je voor het foto's maken lekker de tijd kan nemen en daarna gewoon vrij kan zeggen wat je van het product vindt.

Dat waren alle ingestuurde vragen! Ik ben de vorige keer vergeten erbij te vermelden dat je ook vragen kon mailen (mailadres staat bij kopje contact). Dus staat je vraag er niet tussen of ben je vergeten een vraag in te sturen? Je kan nog steeds gewoon vragen achterlaten, want ik doe net zo lief weer een derde Q&A!

Liefs, 
Sharon.

5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. super tof! Kan je de links van de twee buitelandse bloggers eventjes linken, want ik zou ze graag eens willen opzoeken! liefs, Celien xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Celien! Ik heb er een keer een artikel over geschreven een aantal weken geleden met de naam "Mijn 2 favoriete (Noorse) bloggers, daar staan de linkjes! :)

   Verwijderen
 2. Hee, ik kwam laatst op je blog en ik vind hem ECHT super leuk! Ga zo door meid! xxx

  BeantwoordenVerwijderen