27-08-13

PIXUM FOTOBOEK

Een beste herinnering aan je vakantie op een reisdagboek na? Een fotoboek met alle gemaakte foto's van en tijdens je vakantie! Hoe leuk is het om die foto's later terug te zien? Je kunt het ook nog ouderwets zelf in een fotoboek plakken, maar tegenwoordig doet niemand dat meer. Zeg, we gaan toch zeker niet prutsen met lijm en al die losse foto's? Een fotoboek ontwikkelen is veel makkelijker, mooier en sneller! Van Pixum mocht ik dan ook een fotoboek testen en heb daarin al mijn favoriete vakantiefoto's staan van dit jaar.

Op de site van Pixum download je de gratis software om je fotoboek te ontwerpen die ontzettend makkelijk in gebruik is. Alles wijst vanzelf, de foto's worden niet uitgerekt als je ze groter/kleiner maakt en passen zichzelf aan aan het formaat van de pagina in je fotoboek. Onwijs handig kan ik je vertellen, al was het af en toe wel vervelend omdat de foto niet op de plek wilde blijven waar ik wilde.Mijn favoriete pagina! Ik koos voor een groot, liggend (hardcover) fotoboek met daarin 26 pagina's. Je kon in de software ook meteen kiezen wat voor soort papier je wilt en ik heb gekozen voor 'normaal papier', maar had verwacht dat het ook gewoon ook echt 'normaal' was zoals je papier ook kent. Maar dat was niet zo. Het papier is mat, voelt onwijs stevig en is absoluut geen normaal papier. Heel mooi zelfs! De foto's zijn niet korrelig, maar net zoals de foto's in het origineel ook allemaal waren.Via de software kun je het fotoboek meteen in je winkelmandje doen en afrekenen. Het fotoboek voelt in het algemeen heel stevig en ben ik daardoor heel erg te spreken over de kwaliteit! Ik ben niet bang dat deze erg snel kapot zal gaan. Ik heb het boek nu al een aantal weken in huis en er zitten tot nu toe nog geen beschadigingen op en alles is verder mooi afgewerkt.

De levertijd ligt tussen de 3 á 5 werkdagen. Ik bestelde het fotoboek op een woensdagavond en 2 dagen later kreeg ik een bevestigingsmailtje dat de bestelling was aangekomen bij Pixum. 4 dagen later werd het fotoboek goed verpakt en wel thuis geleverd, dus de levertijd klopt wel aardig. Ik vind 4 dagen daarbij helemaal niet veel voor een fotoboek die helemaal gedrukt moet worden! Je kunt via 
www.pixum.nl/fotoboek zelf ook een fotoboek bestellen in heel veel verschillende soorten en maten. Thanks Pixum voor deze onwijs leuke samenwerking!
Hoe halen jullie herinneringen op?

5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Dat boek ziet er goed uit! Ik wil ook nog steeds een fotoboek maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ziet het er mooi en professioneel uit zeg. De aantal bladzijdes die ik nu zie op de foto's zien er erg leuk en speels uit, leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er heel erg leuk uit! Prachtige foto's ook allemaal! Zit alleen een enorme spatie in je artikel, hihi, ik denk zeg het even! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Dit moet ik ook nog doen.. Toevallig was ik ook op vakantie in Frankrijk haha :)

  P.S. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Morgen komt mijn artikel over deze award online op www.irisxxm.wordpress.com en kun je meer lezen over de bedoeling ervan!

  Liefs,
  Iris

  BeantwoordenVerwijderen