05-08-13

Lush Bubblegum lipscrub

Dat de producten van Lush fijn zijn is volgens velen een feit, maar ik had er nog geen ervaring mee totdat ik de lipscrub meenam. Bijna €10 voor een lipscrub? Dat had ik er niet voor over, dat kan je toch ook gewoon zelf maken? Maarja, je kent me, toch koop ik 'm. Dat zelf maken komt er toch nooit van, want daar ben ik veels te lui voor. Een lipscrub die naar kauwgom smaakte klonk wel heel interessant, interessant genoeg om deze blijkbaar ook te reviewen! Lees je mee?


In de winkel zelf is het al een feestje om naar binnen te lopen! Alles is vers van de pers, het ruikt heel lekker naar allerlei soorten zeepjes en het personeel (waar ik in ieder geval was) is echt onwijs aardig. Ik liep binnen en ik mocht gelijk de lipscrub proberen. Bij Lush is een product altijd maar een bepaalde tijd geldig omdat het allemaal met de hand gemaakt is. De lipscrub blijft gelukkig een heel jaar lang goed.

De lipscrub ruikt in het potje naar zoete kauwgom, precies een bubblegum geurtje! Het zijn eigenlijk gewoon hele fijne suikerkorreltjes die je, nadat je je lippen even nat maakt met je tong, het gewoon met ronddraaiende bewegingen over je lippen heen aan brengt. Aan de werking ligt het niet, de lipscrub maakt je lippen onwijs zacht en alle velletjes verdwijnen meteen. De smaak op je lippen is heel anders dan de geur in het potje; het doet me denken aan mannenparfum. Het is niet erg lekker, maar aan de andere kant ook niet ontzettend storend dat ik het niet meer wil gebruiken. €9,65 is misschien wel veel voor zo'n klein potje, maar hij doet wel waar 'ie voor gemaakt is en doet dat ontzettend goed. Of ik hem opnieuw zou kopen? Ik denk het niet, maar misschien dat ik ooit nog van gedachten verander.

Lush Bubblegum lipscrub - €9,56; te koop bij Lush
Hebben jullie iets van Lush in huis? 

Love,
Sharon.

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Goede review! Ik heb zelf nog niks van Lush ik kom er wel maar ik denk toch de heletijd mwaa te duur ook al weet ik wel dat ze goed zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik zou hem niet zo snel kopen, beetje duur hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn review! In de winkel probeer ik deze ook altijd uit, maar ik zou hem zelf niet kopen omdat hij toch best duur is. ^^ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. idd duur en ik kreeg hem nog niet eens voor de helft leeg voor de vervaldatum

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne review! De lipscrub lijkt me erg fijn. Ik heb nog nooit iets van de Lush gekocht omdat het beetje boven mijn budget is :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Lush zo'n fijne winkel/merk. Je mag ook altijd zeep en zo proberen, heel leuk! Ik heb er alleen nog nooit iets van gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze staat al heel lang op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen