26-08-13

LOVELY PHOTOGRAPHY BESTAAT EEN HALFJAAR! + WINACTIE

Je hebt het misschien al uit de titel kunnen halen, maar Lovely Photography bestaat vandaag precies een halfjaar, ben ik ook nog jarig geweest een paar weken geleden en heb ik ook nog de 50 bloglovin' volgers gehaald (bedankt daarvoor, het is enorm hard gegaan!). Dubbel feestje dus! Ik heb daarom ook vandaag een hele leuke winactie voor jullie die ik samen met mijn vriendinnetje Priscilla heb georganiseerd. Benieuwd wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder!


Van het begin tot nu zijn er 512 reacties geplaatst, heb ik 158 berichten gepost op Lovely Photography, heb ik 62 followers op Bloglovin' en gemiddeld dagelijks 50 tot 80 unieke bezoekers. De bezoeken zijn de ene dag minder of hoger dan een andere dag, maar hoe dan ook, ik ben blij! Ik begon met 0, moet je kijken wat er dan is veranderd in die tijd en wat ik tot nu toe al heb gedaan! Natuurlijk kan het áltijd hoger, maar hey, what does it matter? Ik doe het gewoon omdat ik het leuk vind en waardeer het dan ook heel erg dat er mensen zijn die mijn blog bezoeken en volgen, zonder al die mensen was ik waarschijnlijk niet eens doorgegaan.


Daarom winnen er nu niet 1, maar 3 personen! Mijn vriendin Priscilla (die ook deze jumpsuit maakte die je hier in een OOTD kon zien) naaide 3 vrolijke kwastenrollers in elkaar om weg te geven aan de bezoekers van Lovely Photography. En zeg nou zelf, ze zien er enorm leuk uit en zijn ook nog eens handig om je kwasten of andere dingen mee te vervoeren. Kwastenrollers kun je namelijk voor heel veel dingen gebruiken!

(kwastenrollers worden weggegeven exlusief inhoud)

Wat moet je doen om deze kwastenrollers te winnen?
Volg mij op Bloglovin' en like dit artikel
Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet + een geldig emailadres
 Laat in je reactie ook achter wat je er allemaal voor hebt gedaan + de namen van je accounts omdat ik alles na ga checken.

Wat mag je doen? (hierbij zet ik je naam extra in de lijst)
 Tweet: "Ik maak heb meegedaan aan de winactie van @sharonvdzand op www.lovelyphotographers.blogspot.nl. Doe jij al mee?" (+2)
Volg mij op Instagram (+1)
Volg mij op Youtube (+1)

Ik kies de winnaar dit keer via http://www.random.org/ en ik stuur dus ook een random kwastenrol naar je op, ik kijk dus niet naar wie welke kleur wilt. Het is dus een verassing! De winactie loopt t/m 2 september 2013 en kies ik daarna een winnaar uit de comments met een emailadres. Zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achterlaat! Ik neem dan contact met je op zodra je gewonnen hebt. (Let op: Heb je het pakket gewonnen? Zorg er dan voor dat je binnen 2 dagen op de mail gereageerd hebt met je adresgegevens, anders gaat het pakketje naar iemand anders!)
Heel veel succes! (:

9 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk zeg! Gefeliciteerd!! Fijn he om te zien hoe je blog gegroeid is hihi ^^
  Ik gebruik zelf nooit kwasten voor m'n makeup dus ik doe vandaar niet mee aan je winactie.. Wel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh, wat een leuke winactie! Ik heb zelf nog heel weinig kwasten (twee van de HEMA haha), dus dit lijkt me heel tof! Ik doe dus heel graag mee en oh my, ik had je nog niet eens gevolgd op bloglovin', hoe erg, haha! Ik heb alles gedaan en accountnaam is @marisjie op twitter en heb je tweet getweet en ik volgde je al op instagram met de naam @wildflowersandthings en heb me geabonneerd op je youtube kanaal. Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl en heel stiekem hoop ik heel erg dat ik een van de twee roze versies win, hihi. Roze is namelijk echt mijn kleur ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh en natuurlijk gefeliciteerd, hahaha, giga lange comment maar dan ben ik dat natuurlijk weer eens vergeten, shame on me! Je verdient het heel erg want je hebt een leuke blog ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteeeerd! Ik sla deze winactie over, hoewel ik het superleuke kwastenrollers vind, maar ik gebruik geen kwasten, vandaar. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haa, gefeliciteerd! Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je op Youtube en Instagram (volgens mij heet ik op beide BeautyLiveLife) , en natuurlijk ook op Bloglovin' (ik denk dat ik daar ook BeautyLiveLife heet).
  Mijn emailadres is nadinezwarthoed@hotmail.nl.
  Veel succes nog met bloggen ;p
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Sharon! Wat een leuke (en originele!) winactie, ik doe mee! Ik volde je al op Bloglovin (Anouck de Lannoy) en heb daar het artikel geliked. Ik heb de tweet getweet (@Anouckmeh) en ik volg je op instagram (Rozekoek2013), en nu ook op Youtube (Anouck de Lannoy). Zo, haha :) Mijn email is anouckdl@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat super leuk!
  Ik volg je op BL en op instagram (diolifestyle)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe heel graag mee! Superleuk!

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/372418329312387073

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik heb nog niks om mijn kwasten op te bergen dus deze zal zeker van pas komen :)

  Ik volg je op Bloglovin', en heb het artikel als 5de geliked :)
  Ik volg je ook op youtube (Tessa Person) en Instagram (All_by_tessa)

  Liefs Tessa,

  BeantwoordenVerwijderen