16-07-13

Video | Makeup collection/stash!

Hee allemaal! Good to be back on Youtube! Met mijn nieuwe camera moest ik toch maar een "debuutje" maken en weer een video uploaden, want het editen heb ik wel een beetje gemist. Zoals gezegd en gevraagd, een makeup stash! Ik stop met praatvideo's (die heb ik inmiddels ook allemaal van YouTube afgehaald) en heb daarom een makeup collectie video met muziek eronder gedaan. Als je het mij vraagt ben ik heel blij met deze video! Verwacht geen mega grote stash, ik ben gewoon een verzamelaar en ik vind dat ik voor mijn leeftijd en voor het geen wat ik gebruik, nog wel een behoorlijke boel bij elkaar heb zo. Veel kijkplezier!Ik heb niet alle dingen uit mijn stash laten zien, maar wel een aantal. Het werd anders te langdradig en dat wilde ik niet! Heb je vragen over de video of iets wat je hebt gezien? Laat je vraag achter in de comments op mijn blog of bij deze video op YouTube. 

Hoe groot of klein is jullie (makeup) stash? 
Liefs,
Sharon

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk filmpje! Heel veel producten herken ik wl omdat ik ze zelf ook heb. Je camera filmt trouwens heel mooi! En dat liedje 'Classic' is zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje en mooie stash heb je! niet te veel en niet te weinig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje en mooi gefilmd (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is best saai.... en stop niet met Praat Filmpjes. Die zijn juist wat leuker.. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Dionne! Helaas sta ik er zelf niet helemaal achter en kan ik gewoon niet wennen aan het idee dat ik op Youtube sta. Met muziekvideo's heb ik daar minder moeite mee, ik vind praatfilmpjes persoonlijk minder leuk dan gewoon video's met muziek eronder. Ik kan het niet voor iedereen zo leuk mogelijk maken (ik probeer het natuurlijk wel), maar uiteindelijk kies ik voor mezelf! Liefs x

   Verwijderen
 5. wat heb je veel catrice! ik heb maar 2 nagellakjes ofzo en hier en daar een oogschaduw :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Zal ik je eens wat zeggen? Een paar maanden geleden had ik nog niets van Catrice, alleen 1 lipgloss. Ik had toen nog nooit iets duurs gekocht en vond Catrice in vergelijking met Essence veeeels te duur. Dat is nu wel anders, haha! Ik ben het gewoon mezelf gaan aanleren om meer Catrice aan te kopen, ik vind het merk nu ook gewoon heel fijn! :)

   Verwijderen
 6. Echt een heel leuk filmpje en wat een prachtige stash! Heel veel producten heb ik zelf ook, haha! Ik zie je soms mijn foto's liken op instagram en ik zag dat je een blog had, je hebt echt een hele leuke blog! Ik zet je gelijk in mijn favorieten en ik ga je volgen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen