01-07-13

NOTD | Cool girl flower

M'n nagels hebben weer eens besloten om in een rap tempo te gaan groeien, dus de zin om mijn nagels te lakken en te onderhouden is er weer! Als mijn nagels lang voor mijn doen zijn wil ik m'n nagels gelakt hebben zodat ik er het minst mogelijk aan ga zitten en het er zo ook wat verzorgd uitziet. Ik ging dit keer in de weer met nagelstickers! Eens moet een keer wezen, dus het was voor mij nieuw, want verder dan een klein nagelstickertje was ik nog niet gegaan. Kijk je mee?


Ik gebruikte voor de NOTD een setje van de Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish Strips. Dat zijn nagelstickertjes die echt onwijs fijn zijn! Ze lijken net echt, er komen geen kreukjes in en blijven echt heel goed zitten. Ik gebruikte de nagelstickers in 340 Girl Flower.

Omdat ik de nagelsticker niet over al mijn nagels wilde doen besloot ik ervoor om het als een accentnagel te doen. Alleen een nagelsticker op 1 nagel, ik vond daarvoor mijn ringvinger het leukst. In de nagelsticker zit een bloemenpatroontje met heel veel verschillende kleurtjes, dus heb ik met een turquoise kleur de kleuren in het bloemetje terug laten komen. Dat vond ik een heel leuk effect! De blauwe kleur is een lakje van Maybelline, van de Color Show collectie in de kleur Cool Blue. Over alle nagels (& de nagelsticker!) heb ik een transparante topcoat aangebracht zodat ik er wat langer van kan genieten, hihi!

Wat dragen jullie vandaag op jullie nagels?

Liefs, 
Sharon.

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke nailart! Die stickers zijn echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk, ik gebruik eigenlijk alleen maar nagellak, geen nagelstickers, misschien moet ik toch eens gaan kijken voor stickers!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je reactie! Als ik het filmpje op mijn computer afspeelt zit het geluid er niet onder, maar als ik hem op youtube zet wel ineens, heel raar! Ik heb alleen geen idee hoe ik dit uit kan zetten :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is me al gelukt! Ik heb de video opnieuw geupload en nu is het geluid wel weg gelukkig.

   Wat een leuke nagelsticker zeg!

   Verwijderen
 4. Het lijkt gelijk heel zomers. Mooi gedaan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel leuk uit! Deze blijft ook goed zitten zo te zien!

  X
  www.fashion-attacks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke nagels! Het past echt heel goed bij elkaar;) xx

  BeantwoordenVerwijderen