13-07-13

Nieuwe header

Alweer een nieuwe? Yes, you're right! Maar dan nu wel waar ik eindelijk wel tevreden over ben! Steeds zaten er toch foutjes in, was het niet netjes afgewerkt of vond ik uiteindelijk de header toch niet mooi genoeg bij de hele layout passen. Het duurde weer een paar uurtjes voordat ik deze af had, maar had precies al een idee in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben; geinspireerd door mijn 2 favoriete Noorse bloggers Aurora en Erica. Hun header is nog steeds 10 keer mooier dan die van mij, maar alsnog ben ik wel blij met het resultaat en vind ik hem veel beter dan de vorige. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Omdat ik dit vandaag dit artikel heb ingepland staan komt er morgen weer gewoon een normaal artikel. Geniet van je vakantie!

Liefs,
Sharon

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!