12-07-13

Meet mijn nieuwe liefde

Yes, ein-de-lijk! Eindelijk zeg ik mijn oude compacte cameraatje vaarwel, want wat heb ik hier lang op gewacht! Toen ik in de eerste zat wilde ik eigenlijk zo'n grote camera, maar die wens werd steeds een beetje minder. Maar, nu deels door mijn blog, wilde ik echt heel graag een spiegelreflex camera; dus kocht ik er eentje! Dat betekent dat er veel meer fotografie foto's en betere foto's in artikelen komen. Ik kan niet wachten om er meer foto's mee te maken en ze allemaal te delen met jullie! Ik heb ook een paar foto's geschoten om een soort indruk te geven hoe de camera fotografeert. Kijk je mee?

Ik fotografeer nu met de Canon EOS 1100D met daarbij een 18-55 mm lens, een spiegelreflex camera waar behoorlijk veel functies op zitten die ik allemaal nog moet uitproberen en ontdekken, omdat dat echt niet te vergelijken was met de camera die ik hiervoor had! Hij maakt echt hele mooie foto's, heel duidelijk en heeft dus een functie -zoals andere spiegelreflexcamera's- dat de achtergrond wazig wordt. Die functie wilde ik heel graag, omdat ik dat gewoon heel mooi en apart vond. Je kan op heel veel verschillende plekken foto's maken, ook al is de achtergrond niet erg mooi.

3 foto's om aan jullie te laten zien! Op de laatste foto staat mijn hond Joy, het duurde wel even totdat ik haar goed op de foto had staan. In ieder geval kan ik nu een heleboel mooie foto's schieten en vind ik het alleen nog maar leuker! Alle foto's en reviews die op mijn blog volgen zijn nog met mijn oude camera gemaakt, omdat ik artikelen vooruit heb gepland. Je zult waarschijnlijk zelf wel merken wanneer het met de Canon is gefotografeerd, hihi!

Wat vinden jullie van de foto's?
Liefs,
Sharon.

10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Waauw ziet er heel erg goed uit, :) ben benieuwd naar de rest van je foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah heel leuk! Ik las dat je het leuk vindt als de achtergrond wazig wordt. Probeer eens een 50mm f/1.8 lens, die achtergrond wordt pas wazig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je nieuwe camera, je gaat er vast veel plezier van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hij maaakt erg mooie foto's! Is ie oook een beetje fijn? Haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind van wel, bevalt me heel goed! 't is natuurlijk geen echte professioneel gerichte camera, maar voor het geen waar ik hem voor gebruik is ie prima. Volgende stap is een andere lens! ;-)

   Verwijderen
 5. An SLR gives us more options to make a good photo! ;)

  BeantwoordenVerwijderen