21-07-13

Lazy sunday

Hee lieve lezers! Vandaag is het een luie zondag, een blogdagje waarbij ik veel artikels aan het schrijven ben, foto's maak en eigenlijk de hele dag achter de computer hang. Ik trommelde mijn broertje op om foto's te maken, so there it is!Meer ga ik vandaag niet doen, niets speciaals dan een dagje bloggen is er eigenlijk niet. Ik ga een beetje zitten puzzelen met mijn layout (ik ben er een zelf aan het maken!) en als ik videos wil opnemen, doe ik dat ook vaak op zondag. Een 'Lazy sunday' is het dus ook echt, haha!

Wat doen jullie op een luie zondag? 
Liefs,
Sharon

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Mooie foto's! Ik ga vandaag lekker zonnen en naar een vriendin :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar heb je dat licht paarse kussentje vandaan? die is echt super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen