31-07-13

Inspiration | The look of Demi Lovato

Inspiratie opdoen is nooit verkeerd! Vooral van celebrities niet, ik vind het leuk om te zien in welke looks ze over de rode loper gaan, hoe ze verschijnen op bepaalde plekken of welke makeup ze dragen wanneer ze een dagje naar het strand gaan. Daar kan je zelf ook heel veel mee! De stijl van Miley Cyrus heb ik ook al een keer gedaan, en volgens mij vonden jullie zo'n artikel best leuk. Deze keer niet van Miley, maar van Demi!
Demi is volgens mij echt niet vies van makeup en op veel foto's ziet ze er dan ook echt opgedoft en wel uit. Ik heb niet veel foto's gezien van haar waar ze geen makeup draagt, dus dat zegt misschien wel iets. Vooral haar superstrakke, donkere en vol bijgetekende wenkbrauwen vallen me erg op bij haar. Bij de ene foto vind ik het mooi, bij de andere niet. Soms maakt het de look een beetje té nep. Voor de rest heeft ze echt onwijs veel haarkleuren gehad en heeft ook meegedaan aan de dipdye! De blauwe puntjes vind ik haar heel leuk staan.


Nog een dip-dye! Ik vind haar gezicht hier heel schattig en lief overkomen en vind ik het onwijs leuk dat haar lipstick matcht met de kleur in haar puntjes. Ook is haar oogmakeup roze en heeft ze roze wangetjes, wat haar gezicht waarschijnlijk zo schattig maakt. Ook zie ik op bijna elke foto hele heftige en lange wimpers, for sure nepwimpers.

Een geshaped gezicht past ook wel bij Demi! Ik vind het haar heel mooi staan. Ze draagt veel bruine, goude en aardetinten qua oogschaduw, wat ze ook heel goed kan hebben. Ze heeft sowieso al bruine ogen, dus daar kunnen echt ontzettend veel kleuren bij. Op deze foto heeft ze ook roder haar, ik vond dit zo mooi! Blond lag eraan hoe ze het droeg. Met een slag vond ik het leuk, maar als ze het stijl droeg vond ik het niks. Het echt lichtblonde haar wat ze heeft gehad (het neigde meer naar wit) vond ik wel erg lelijk, maar rood vind ik wel wat hebben bij Demi's gezicht. De kleur die ze nu heeft (zwart) vind ik iets te hard, maar bruin stond haar wel weer erg goed.

Weer zo'n lief gezichtje! Heel naturel, is ook heel mooi. Af en toe mag het extreem, maar naturel mag ook wel een keertje. Je zou eigenlijk bijna vergeten dat ze ook mooi is zonder al die donkere smokey looks.


Oh wauw, deze look is wel erg mooi! Onwijs smokey, donkerder kan bijna niet, maar het staat haar wel gewoon! De lipkleur past perfect bij haar jurk en ook die kleur kan ze in haar gezicht goed hebben, vind ik. Het is nog steeds niet echt duidelijk welke ondertoon ze nou heeft. Qua makeup en kleding zou ik koel zeggen, maar als je weer kijkt naar welke haarkleur haar het mooiste staat, is het weer warm. Bestaan er mensen met beide ondertonen en, zou zij die persoon kunnen zijn? 


Op deze foto kan je haar look perfect zien! Goud op haar ooglid, een donkere brons-achtige kleur in de crease, nepwimpers en een dikke zwarte winged liner. De blauwe kleur onder haar ogen loopt heel mooi over met de zwarte eyeliner en ik vind het blauwe in combinatie met het goud erg gaaf. 

Nude lippen, bronzer en.. WACHT! Die roze kleur met de gouden gloed komt me bekend voor als blush! Zou dat Nars Orgasm niet kunnen zijn? Ik denk dat ik hem heb gezien! Ik herkende hem door het effect van Rose Gold, ook zo'n typische goude gloed met een mooie roze kleur op de wangen. Maar het lijkt me nou niet dat Demi de budgetversie gebruikt; dus dacht ik; that's an Orgasm! Wat denken jullie? Het staat in ieder geval prachtig samen met de gouden oogschaduw!

Wat vinden jullie mooier aan haar makeup looks, liever naturel, of juist heel smokey? 
Liefs, 
Sharon.

1 opmerking:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!