11-07-13

Favorieten van juni '13

Misschien een tikkeltje te laat, maar beter laat dan nooit, toch?! Een favorieten van de maand deed ik de vorige keer in een video, maar aangezien ik deze praatfilmpjes niet leuk meer vind en ik het zo'n ontzettend raar idee vind om mezelf zo terug te zien. Maar anyways, ik heb vandaag dus een artikelvorm met foto's, met alle producten die ik veel gebruikt heb, heel fijn vond of ontdekt heb in de maand juni! Kijk je mee?


De Andrélon droogshampoo is favoriet! Niet omdat ik vet haar heb (want dat heb ik niet), maar gewoon omdat ik heel benieuwd was naar het product droogshampoo zelf en deze voor een klein beetje volume in mijn haar zorgt. Deze geeft een ontzettend fris en schoon gevoel in je haar, echt heerlijk! Na een dag werken of als ik een fris gevoel wil in mijn haren, pak ik de droogshampoo erbij en spray ik het wat in de wortels van  mijn haren, vaak bovenop en aan beiden zij scheidingen. Ik heb de zomer blond, omdat mijn collega's zeiden dat de andere versies je haar heel grauw kunnen maken wanneer je blond haar hebt. Dat wilde ik voorkomen, dus koos ik deze! Er zijn ontzettend veel andere varianten van en werkt dus ook gewoon heel fijn wanneer je geen vet haar hebt.


Dit product vond ik het begin een beetje tegenvallen. Niet omdat ik 'm niet fijn vond, maar hij maakte voor mijn gevoel nou niet zo snel schoon als dat ik had verwacht. Ik vond die 30 seconden die ik in de review schreef op een begeven moment te lang duren! Nu mijn nagels weer wat langer zijn en ik veel meer nagellak opdoe, heb ik absoluut geen zin in watjes met nagellakremover. Überhaupt het verspillen van wattenschijfjes vind ik alleen al vervelend! Ik besloot de Hema Dip & Clean er weer bij te halen en werkt nu veel sneller dan eerst! Je nagels ruiken na het verwijderen daarbij ook nog eens lekker fruitig en helemaal niet naar alcohol, wat ik echt een groot pluspunt vind. Je kunt hier de volledige review teruglezen.In de zomer wordt het minder, maar in de winter en herfst heb ik een enorm vochtarme huid. Mijn Etos zuiverende dagcrème (de vorige die ik hiervoor gebruikte) was op en was ook niet echt gericht op een droge huid, omdat ik daar voorheen nog nooit zo erg last van heb gehad. Ik besloot uit te proberen of het nou echt uitmaakte als ik een dagcrème koos speciaal gericht op mijn huidtype, en inderdaad, dat is een hele verstandige keuze geweest. De dagcrème voor de droge en gevoelige huid van Kruidvat hydrateert mijn huid super, ik heb geen last meer gehad van velletjes of droge plekjes en maakte mijn huid aanzienlijk beter. Ik ben zo fan! Ik was al fan van de toner uit dezelfde lijn van Kruidvat voor de droge en gevoelige huid, dus van die lijn ga ik zeker meer producten uitproberen.


In de maand juni besloten mijn nagels weer heel snel te gaan groeien wat ik echt helemáál niet erg vind, dus vind het nu ook veel leuker (en belangrijker) om ze lang te houden en vaker te lakken. Ik besloot een keer in juni nagelstickers te gebruiken van Sally Hansen, in 340 Girl Flower. Ik vind ze echt heel fijn in gebruik, ze gaan niet kreuken en zien er vrij echt uit op je nagels, al kan je dat ook wel uit de naam halen; Real Nail Polish Strips. Het enige jammere is dat ze niet heel lang op je nagels blijven zitten, bij mij chipten ze na een dag of 2 al behoorlijk en na de 3e dag heb ik ze dan ook van mijn nagels afgehaald.Ook de Etos Blush Powder zit in de favorieten van juni! Het is een simpele blush, je kan het bijna zien als een 'basic blush'. Koel en fris, maar daardoor wel heel mooi! Als ik een frisse blos op mijn wangen wil, maar niet overdreven wil gaan, kies ik áltijd voor deze. Hij heeft een subtiele shimmer, maar vaak breng ik nog een aparte highlighter eroverheen aan. Daarbij is de blush ook nog eens ontzettend budget, maar helaas een Limited Edition. Haal hem snel dus, want hij is echt prachtig op lichte/medium huidjes. Donkere huidjes helaas niet, omdat deze daar echt te licht voor is.


Mijn Zwitsal parfum heb ik niet normaal vaak opgespoten! Vooral als ik ging slapen is het echt heel lekker, je wordt er heel rustig van. Ik heb deze al sinds vorig jaar, maar er is in vergelijking dan nog niet veel uit. Ik heb hem een ontzettend lange tijd niet meer aangeraakt totdat ik besefte dat ik echt verslaafd ben aan Zwitsal geuren, het ruikt zo ontzettend lekker! Het is eigenlijk meer een parfum die je over de babykleertjes spuit, zodat het lekker gaat ruiken. Het is dus vrijwel helemaal op waterbasis, dus als parfum blijft 'ie echt niet lang zitten. Ik gebruik de parfum dan ook het liefst als een soort bodymist. Soms spuit ik er nog wel eens wat van in mijn kamer als een roomspray!


Ook ben ik verzot geraakt op de Maybelline Pure Coveral Mineral concealer. Deze is volgens mij allang niet meer te koop bij Maybelline zelf, althans, ik heb 'm niet in de schrappen zien liggen. Deze heb ik gespot bij de Big Bazar voor €3 en nam de concealer in 02 Natural mee, een geweldige concealer die dekt op puistjes, rode plekjes, onzuiverheden, donkere kringen.. Hij werkt geweldig voor mij! De kleur is ook goed en is ook nog eens heel goedkoop te vinden. Graai dus zeker in de bakken, want af en toe kom je hele leuke dingen tegen.


Mijn Sleek Oh So Special palette kon ook niet ontbreken! Hij is zo mooi, zo 'nude' en heel naturel, een palet waar ik echt heel veel kanten op kan. Aan de linkerkant voor dagelijks, de rechterkant waar ik de look meer donkerder en 'smokey' mee kan maken. Ik gebruik vooral de 2 middelste bruine tinten (The Mail & Boxed) veel, die mix ik met elkaar die ik dan vervolgens in mijn crease aanbreng. Ik pak áltijd de lichtste kleur uit het palet helemaal links (Bow), een geweldige matte highlighter die ik gebruik onder het wenkbrauwbot. Op mijn ogen combineer ik vaak een kleur uit het Naked 2 palet, die matcht hier perfect bij. Geweldige pigmentatie, oh, ik ben zo verliefd!En als laatste; mijn Zoeva kwastenset! Omdat ik de hele kwastenset te veel vond en ik sommige niet allemaal even fijn vind, besloot ik de fijnste eruit te halen. Dat zijn absoluut de buffer, de concealer, de grote shader en de poederkwast. De buffer werkt perfect voor foundation, ik merk echt het verschil met een puntige foundationkwast en ziet er veel natuurlijker uit. De concealer is ook erg fijn, de concealer gaat niet in de kwast zelf zitten, wat heel vaak gebeurd en je zo geen product verspild. Ook werkt deze heel fijn de concealer uit op de plekken waar je het wil hebben en werkt ook veel schoner dan met je vingers. De grote shader is heel fijn voor highlighter aanbrengen op het wenkbrauwbot en de poederkwast is niet fijn voor poeder, maar voor bronzer en/of blush! De kwast is hiervoor fluffy genoeg om je bronzer en blush natuurlijk aan te brengen.

Wat waren jou favoriete producten in de maand juni? 

Liefs,
Sharon.

7 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke spulletjes! Die Zwitsal parfum is inderdaad zoooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten, die blush is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nail polish remover lijkt me erg handig!
  Leuke blog heb je!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat palette is echt mooi! Leuke favorieten heb je. Ik volg je blog nu met bloglovin':)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke producten, ik vind het zwitsal geurtje echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen