14-07-13

Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder

Dromend over de zon, zee, strand en palmbomen.. De Limited Edition Ticket To Paradise haalt de zomer wel in huis! De producten liggen al wel een tijdje in de winkels, maar kocht de Shimmer Powder pas later. Misschien ook als voornaamste reden dat ik alleen dit gouden pareltje mee nam is alleen al de zwak van het patroontje in het midden. So pretty! Helemaal in tropische sferen ga ik voor de zon-godinnen -hoe Essence het zo mooi benoemt- onder ons de 'Tropische hitte' reviewen. Lees je mee?Dat het een LE is hoef ik niemand meer te vertellen, want waarschijnlijk heb je ze ook al gespot. Ticket To Paradise spreekt me voor de rest niet heel erg aan, de verpakkingen ogen heel goedkoop en simpel, maar deze highlighter springt er met koppen bovenuit. Een prachtig patroontje met (hibiscus)bloemen, blaadjes en subtiele shimmers. Werkelijk prachtig, ik kan niet stoppen met kijken! Dat zijn meteen hele grote pluspunten, daardoor lijkt het product ook ineens een heel stuk duurder.

Zie je die hele kleine glittertjes? Het zijn echt gouden shimmers; een warme highlighter dus! De highlighter is maar in één kleur verkrijgbaar; 01 Tropical Heat.

De swatches op mijn hand lukte voor geen meter, de camera wilde maar niet scherp stellen op dat punt waar de highlighter zat en trilde m'n hand gewoon te erg, haha! Die foto ontbreekt dus, maar de belangrijkste foto heb ik wel, namelijk op het gezicht zelf! Hij geeft een hele mooie warme gloed, maar zie je echt alleen goed in het licht. Voor de rest is de highlighter niet superspeciaal, maar het effect wat 'ie geeft is mooi voor een highlighter en gebruik ik deze nu ook regelmatig voor in je binnenste ooghoeken of onder het wenkbrauwbot. Daar kan die ook heel goed voor gebruikt worden! Het is immers een highlighter, right?

Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder - €3,99, te koop bij Kruidvat en Trekpleister tot ongeveer eind juli. 
Hebben jullie al een product uit deze LE geprobeerd?

Liefs,
Sharon.

Deze foto's zijn nog met mijn oude camera gemaakt.

6 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!