26-07-13

Céline Paris trend + inspiratie foto's


Ineens zie ik enorm veel mensen met deze shirtjes lopen met als opdruk een bekend Frans modehuis. Toen ik in Utrecht was om te shoppen, heb ik ook behoorlijk wat mensen gespot. Net zoals de gratis shirtjes van de VOGUE, het lijkt wel alsof er een nieuwe trend ontstaat! Een niet al te bijzonder, maar toch ontzettend leuk te combineren shirt van Céline Paris. Lees je mee over deze nieuwe 'trendsetter'?


Het shirtje is zo makkelijk te combineren dat zelfs beginners die niks van enige trends op de hoogte zijn 'm zelfs kunnen combineren. Met een spijkerbroek, short, rok, heel veel kan met dit shirt! Ik vind de trend in ieder geval wel erg tof! Niet omdat iedereen er mee loopt, want dat vind ik het mindere eraan. Daarom zou ik het shirt wat minder snel kopen, maar ik hou van shirts die ik overal onder en op kan dragen.Wat me vooral opvalt is dat het shirtje ontzettend vaak gecombineerd wordt met (highwaisted) shorts en chunky kettingen, zoals grove schakelkettingen. Vrijwel allemaal gecombineerd met goude sieraden, ook al zijn het armbanden, ze zijn vaak goud. Ik zou zulk soort kettingen zelf niet dragen en kopen, maar vind het bij het shirt wel gaaf staan op de een of andere manier. Het geeft net wat extra's aan zo'n simpel shirt.

En toen kwam ik outfitfoto's tegen met rokjes. Oh, dat staat zo leuk en schattig! Heel girly, maar tegelijkertijd weer casual en op sommige momenten kan het zelfs chique staan.

En hier had ik ook nog niet over nagedacht. Je kan het shirt natuurlijk ook gewoon scheef dragen, dat het net over je schouder heen valt. Ik zou dan hier een bandeau onder dragen, zodat je de bandjes niet ziet. Ik vind het ook leuk van de omgevouwen mouwtjes, dat maakt het shirt net een tikkeltje stoerder.

Ik weet niet wat het is, maar je hebt misschien al kunnen merken dat ik de trend wel tof vind. Eigenlijk best gek, want zo speciaal is het shirt eigenlijk niet, maar het is met zoveel dingen te combineren! Je kan het eigenlijk ook elk seizoen van het jaar dragen, in de zomer met een short of rok, in de herfst met een cardigan, in de winter een blazer of dik vest en in de lente met een driekwart broek met een spijkerjasje.

Nu de vraag aan jullie; wat vinden jullie eigenlijk van de Céline Paris shirtjes?
Liefs, 
Sharon.

2 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!