24-07-13

Black Onyx Lipshine & Nailpolish

Van de webshop jewelgift.nl ontving ik een pakketje met wat kleine beautyproductjes. Jewelgift is eigenlijk een sieradenwebshop, maar verkoopt ook een paar beautyspulletjes! Ik kreeg een aantal van de beauty producten opgestuurd om te testen voor mijn blog, want er waren verder geen reviews van op internet, dus besloot ik het dan maar te doen. Want stel dat je het wil kopen; willen we natuurlijk geen miskopen.

Laten we beginnen met de nagellak! Ik kende het merk in eerste instantie niet, totdat er opeens een belletje begon te rinkelen. Heel lang geleden had ik een poeder van Black Onyx, veel te oranje en beviel me helemaal niet. Toen ik dus uiteindelijk wist dat ik een poeder ooit had die ik niet goed vond, kreeg ik ook een beetje bedenkingen bij deze producten. Ze zien er helemaal niet luxe uit, maar het potje van de nagellak gaat nog wel. Niet heel bijzonder, maar ook niet heel lelijk. Door de 'gedraaide' dop houdt 'ie heel makkelijk vast.

Zodra je het potje opendraait, stinkt het ontzettend. Niet naar een nagellakgeur die je gewend bent, deze is viezer zelfs! Zoals ik al zei houdt het door de dop fijn vast en is er met het kwastje verder niets mis. Ik heb kleur 10, een parelachtige kleur, waar je van moet houden. Ik hou er persoonlijk niet zo van en heb daarvan dus ook geen lakjes, maar als je er wel van houdt, is dit gewoon een prima lakje als je niet al te veel wilt uitgeven. Op de foto draag ik de nagellak met 2 laagjes, maar zou ik voor het mooie 3 laagjes gebruiken voor een betere dekking. De nagellak chipt na een dag al wel behoorlijk zonder topcoat, dus heel lang blijft het lakje niet op je nagels zitten.


Over naar de lipshine! Dit is een lipgloss, en ziet er net zoals het lakje, niet zo bijzonder uit. Maar, er is verder niets mis mee! De lipshine heeft een normale sponsapplicator, wat ik zelf altijd het fijnst vind aanbrengen.

Ik heb kleur nummer 43, bijna een hele zilvere gloss. Op de foto valt het best mee, maar op je lippen worden het allemaal losse, zilvere glitters, wat ik heel goedkoop vind staan. Deze lipshine ruikt gelukkig niet vies, maar een beetje fruitig en zoet. Hij plakt wel, maar daar staat ook tegenover dat de gloss redelijk lang bleef zitten (voor een lipgloss dan). Zo'n 1,5 uur hield de lipshine het wel uit op mijn lippen, en voelde verder niet vervelend.

De conclusie? Laten we zeggen dat je ervan moet houden! Hou je van een metallic-achtige lakjes? Dan is er verder niets mis met het lakje, behalve de geur die ik heel onprettig vind en dat het chippen na een dag al best veel is. Mijn moeder vindt zulke kleuren juist wel heel erg mooi en vindt deze nagellak dus ook leuk, het is dus maar net wat je smaak is. De lipshine vind ik zelf heel goedkoop ogen door de grove glitters, maar er zijn ook nog meerdere kleuren verkrijgbaar. Het voordeel vind ik daarvan dat ze niet vervelend zitten en je lippen ook niet uitdrogen, maar ik zou de kleur 43 skippen.

Black Onyx lipshine (€2,50) en Black Onyx Nailpolish (€2,50) - te koop bij http://www.jewelgift.nl/
Hebben jullie ervaring met het merk? 

Love,
Sharon.

1 opmerking:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!