04-06-13

Video | Favorieten mei '13

Yes! Het is weer juni en dus weer tijd om alle producten die ik de afgelopen maand heb ontdekt en die me heel erg goed bevielen op een rijtje te zetten. Want wat is de tijd snel gegaan! Ik kan het echt zo vaak zeggen, maar ik kan het niet geloven. Ik heb wel onwijs veel zin in deze maand omdat de zomer er aan komt en ik ben een echt zomermens, dus ik kan niet wachten! Ik ben vooral heel benieuwd naar alle producten die er deze maanden uitkomen en sta te popelen om ze te kunnen testen. Dit keer geen dislikes, want ik had er te weinig en had ik die dan ook niet in mei gebruikt of geprobeerd, dus leek het me niet eerlijk om dat dan in deze video te stoppen. Alleen de likes dus deze keer, wat ik stiekem ook wel heel erg leuk vond, want dat was ook wel veel leuker vertellen. Veel kijkplezier!Wat waren jou favoriete producten van mei?

Love,
Sharon.

Producten die ik in de video heb genoemd:

- Cynthia Beauty boek
- MUA Undress Me Too palette
- Florence Nails nagelriemoliepen met amandelolie
- Catrice Allround BBcream
- Sleek Rose Gold 
- Essence I ♥ Extreme crazy volume mascara
- Essence longlasting eyepencil in 02 Hot Chocolat
- HEMA Brush Cleaner

0 reacties:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!