28-06-13

Tag | Waar word ik nou echt blij van?

Daar is Sharon weer hoor, met haar tags. Een leuke tag is het deze keer, dit keer waar ik allemaal blij van wordt. Is een keer wat anders dan beauty of in die trend, right? Ik ben een persoon die eigenlijk bijna altijd vrolijk is, ik heb geen ochtendhumeur, maar laten we dan niet hebben over de avond, want ik heb wel een avondhumeurtje. Anyways, deze tag kwam ik -zoals altijd- op een andere blog tegen en nam hem zoals een tag ook bedoeld is weer lekker over. Lees je weer mee waar ik een lach van op mijn gezicht krijg?


Van welke mensen om je heen wordt je blij? 
Alle mensen die mij blij en gelukkig maken! Dat zijn voornamelijk mijn beste vriendinnen, familie en mijn hond.

Van welke make-up producten word je blij?
Euh, van welke niet? Maar als ik echt zou moeten kiezen is het mascara, het doet zoveel en ik kan echt niet zonder. Ook al zou ik snel ergens heen moeten, zonder mascara ga ik de deur niet snel uit. 

971295_575600185825894_676004196_n.png (500×313)
Van welke film(s) word je blij?
Veel dansfilms, daar wordt ik het meest blij van. Maar ik word ook heel blij van Disney films! Ik keek ze vroeger al, had een hele kast vol met een verzameling van disney boeken van alle disney films en kan ze nog steeds achter elkaar kijken, al doe ik dat nu eigenlijk niet meer. Ook vind ik romantische films met van die zoetsappige eindes heel leuk om te kijken.

Van welke muziek word je blij?
Justin Bieber! Elke keer als ik zijn muziek hoor wordt ik gewoon onwijs vrolijk, dat heb ik met andere muziek niet heel erg. Ik luister elke dag muziek want er genoeg van krijgen zal nooit gebeuren. Ik luister ook veel muziek die in de top 40 staan, richting pop en trance/dance. 

Van welk eten word je blij?
Italiaanse, chinese, vietnamese, turkse.. Alle gerechten die eigenlijk niet Nederlandse pot zijn. Ik hou namelijk ontzettend veel van buitenlands eten en hou ervan om nieuwe dingen te proberen, dat doe ik dat ook altijd. Voor mezelf vind ik dat ook heel leuk, ik kan zeggen dat ik het heb gegeten en of ik het lekker vind of niet. Van typisch Nederlandse gerechten hou ik niet zo van, al helemaal niet van stampotten. Daar mag je mij voor door laten slapen in plaats van wakker maken. Ook hou ik van chocola, fruit.. Ik lust heel veel!


Van welke momenten word je blij? 
Wanneer ik mijn vriendinnen weer zie, leuke reacties krijg op bijv. artikelen op mijn blog, wanneer het zonnetje schijnt, van lekker eten, vakantie, shoppen.. Er zijn zoveel momenten waar ik blij van kan worden!

Van welke hobby's word je blij?
Dansen is nog steeds een hobby, ik wordt er vrolijk van en kan er net zoals bloggen m'n ei in kwijt. Van shoppen wordt ik enorm blij (daar ben ik waarschijnlijk niet de enige in), opmaken, foto's maken en natuurlijk bloggen ook. Bloggen is eigenlijk een heel nieuw deel van mijn leven geworden, ik ben er zo vaak mogelijk mee bezig en vind het echt zó leuk om te doen! Ik heb echt nog geen moment spijt gehad.

Van welke dingen worden jullie blij?

Love, 
Sharon.

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke tag! En dit zijn inderdaad dingen om happy van te worden :-)

  P.S.: Het is word, niet wordt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had het ook al door inderdaad. Zal het meteen veranderen zodra ik tijd heb. Thanks! ;-)

   Verwijderen