19-06-13

Samenwerking met sieradenfabriek.com ♡

Aaaah, mijn allereerste 'echte' samenwerking! Sieradenfabriek, een webshop die hele leuke en betaalbare sieraden verkoopt, heeft me een armbandje opgestuurd! Ik kan echt urenlang naar al die leuke armbandjes en sieraden staren op de webshop, dus was daarom ontzettend blij. Ik kreeg een infinity armbandje, iets wat ik al een lange tijd wilde hebben, maar het vinden was een hel. In een paar dagen lag het pakketje thuis in de brievenbus en ben ik meteen foto's gaan maken. Kijk je mee?Mijn mening is hetzelfde gebleven, ondanks dat een bedrijf mij iets op heeft gestuurd. Mijn oordelen zijn daarom gewoon van mijzelf en zijn niet veranderd. 

Sieradenfabriek is niet zomaar een webshop, want de webshop is namelijk best bijzonder. Sieradenfabriek verkoopt namelijk Pura Vida armbandjes, dat zijn armbandjes die gemaakt worden door mensen in Costa Rica die geen baan meer hadden en zelfs op straat leefden. Door de armbandjes hebben deze mensen weer een inkomen en zien ze een goede toekomst tegemoet. 1% van elk verkocht armbandje gaat naar het goede doel 1% for the planet, waarvan de natuur wordt verzorgd (schone stranden, security enz.). In Amerika zijn deze armbandjes onwijs populair en zelfs celebrities dragen deze armbandjes, ze zijn namelijk gespot om de armen van Rihanna, David Beckham, Jwow (Jersey Shore), Lindsey Lohan, Taylor Swift en Lauren Conrad. Sieradenfabriek is het enige verkooppunt in Nederland van de Pura Vida bracelets. Alle armbandjes (behalve de Pura Vida armbanden) worden helemaal zelf ontworpen door de eigenaresse zelf, hoe cool!


image.jpeg
Ik mag dus met Sieradenfabriek gaan samenwerken en heb een armbandje mogen uitkiezen. Het pakketje werd op zaterdag verstuurd en was maandag binnen, dus het zal nog veel sneller gaan als er geen zondag tussen zit. Het wordt onwijs leuk verpakt, een zilver folie met een kaartje erbovenop, eromheen zat nog een grote envelop. Ik vind het leuk dat Sieradenfabriek er iets handgeschreven op zet, dat maakt het pakketje veel persoonlijker!


Ik koos het zilvere infinity armbandje, die nog in 3 andere kleuren verkrijgbaar is. Rosé, goud en zilver, keuze genoeg! Het is natuurlijk niet echt, maar daar is de prijs ook naar. Ik ga met dit armbandje ook niet zwemmen of in het water zodat het mooi blijft, maar ik kan daar dus nog niet eerlijk over oordelen. Tot mijn verbazing zat er nog een extra armbandje bij, namelijk een neonroze siliconenbandje van de Alpe d'HuZes! In de shop kosten deze €2 en de gehele opbrengst daarvan ging naar het team MCWood, die als ze de doelen zouden halen, hun opbrengst zouden doneren aan KWF.


Het armbandje wat ik kreeg komt van de normale lijn sieraden die de eigenaresse zelf heeft ontworpen. De gedachte erachter blijft leuk! Het armbandje is een heel lief, klein en fijn. Het heeft kleine schakeltjes, maar vind ik daardoor heel leuk te combineren met andere sieraden. Het teken is echt overal te zien en ik wilde ook een teken van oneindigheid bij me hebben, ik vind de betekenis namelijk heel mooi. Ik ben er echt heel erg blij mee en ga hem met heel veel plezier dragen!

Infinity armbandje - €3,99, te bestellen op www.sieradenfabriek.com

En jullie? Hebben jullie ooit gehoord van deze webshop en van de speciale Pura Vida armbanden?

Love, 
Sharon.

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke samenwerking, Bof je maar mee zeg! :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. W.A.U.W die wil ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee

  Ik volg je al een poosje op je blog..
  Toevallig heb ik ook nu een samenwerking met sieradenfabriek.
  Lijkt het je niet leuk om mee te doen..? http://www.youtube.com/watch?v=CGCxnkEKLwo&feature=c4-overview&list=UUolOFex8OI207_nSzdWBQ1w

  BeantwoordenVerwijderen