30-06-13

My (june) diary | Mijn leven in foto's #3

Alwéér is er een maand om en ik kan wel zeggen dat ik van deze maand ontzettend heb genoten. Wat was juni een leuke maand! Ik had een bruiloft, kreeg voor het eerst wat opgestuurd, won bij een winactie, het was mooi weer en is het nu eindelijk officieel "zomer". Whie! Afgelopen maand heb ik daarom ook weer een aantal foto's gemaakt en kan ik weer beginnen met foto's maken voor juli voor een mijn leven in foto's, een artikel wat ik elk maand plaats voor een kiekje in mijn leven. Lees mee!De eerste dag van de maand juni begon op een prachtige, zonnige en warme dag en had ik op dat moment een familiedag met mijn hele familie. Er was een soort mascotte en ik wilde persé met "de eekhoorn" op de foto. Het was heel gezellig en de hele dag door konden we onbeperkt gratis eten en drinken, er was echt van alles. Zo hadden ze ook 6 verschillende smaken slush-puppy, en als het lekker weer is kan je me daarvoor wakker maken. Check de foto hieronder, met kiwi, banaan en kersensmaak. Jam!


De volgende dag werd Louise op zondag 16, dus hadden we voor Louise een taart (nog wel een appel-kruimel taartje) gehaald om die op maandag in de pauze op te eten. En natuurlijk horen daar kaarsjes bij, dus deze keer alweer 16 kaarsjes! De taart was trouwens echt heel lekker!

Reviews in de maak! Op een alweer superwarme dag besloot ik naar de stad te gaan en weer een aantal nieuwe dingetjes te halen, het was voor mijn gevoel al weer een hele lange tijd geleden sinds dat ik weer een aantal makeupjes had gekocht! Meteen toen ik thuis kwam ben ik ook maar foto's gaan maken, maar heb ik uiteindelijk ingeruild voor een paar uurtjes buiten in de zon.

Ik bestelde eindelijk iets wat ik al heel lang wilde en was weer heel blij met m'n spulletjes! Ik bestelde via themakeupspot het Sleek Oh So Special en de Zoeva bamboo kwastenset. Als je op de linkjes klikt kom je vanzelf bij de artikelen waar ik ze heb getest, dus kijk daar zeker even als je daar benieuwd naar bent!

TheMakeupChair, ik weet niet of jullie haar kennen, maar ik vind haar geweldig! Ik pas echt deze maand geabonneerd op haar kanaal, maar gek genoeg keek ik wel heel veel video's van haar. Ze is geloof ik een Ierse Youtuber, en haar video's zijn voor mij heel erg leerzaam en inspirerend, als ik een nieuw product heb heeft zij er vaak al een look mee gemaakt en maak ik het vaak na. Haar nieuwe video stond er pas net 10 minuten op en ik waagde een gok en reageerde met een lieve comment dat ze voor mij zo inspirerend was. En ja, na 2 minuten kreeg ik een mention! Aaaaah!


Watermeloenen! Ook daar kan je me voor wakker maken met warm weer. 

Ik deed mee aan de winactie van Anne van annesolveig.nl, waarbij je 1 van de 2 Limited Edition Sleek paletten kon winnen, waaruit ook Monaco. Voor de grap deed ik mee en toen ik een mailtje kreeg dat ik het Monaco palet had gewonnen was ik zo blij! Hiervan heb ik al iets geschreven op m'n blog, die kan je hier teruglezen.

Van Sieradenfabriek mocht ik een armbandje uitkiezen om er iets over te schrijven, dus werd het dit infinity teken. Ik wilde deze echt al superlang dus ben er onwijs blij mee. Het was mijn eerste 'officiele' samenwerking met een bedrijf en mijn eerste product wat ik opgestuurd kreeg. Thanks 2 Sieradenfabriek.com!


Ik had een bruiloft van familie en liet mijn haar bij de kapper doen. Het was zo mooi gedaan! Alles werd gekruld, wat trouwens echt heel lang duurde. Alle plukken moesten één voor één, terwijl ik al best veel krullen van mezelf heb! De krullen waren aan het eind van de middag en zelfs eind van de ochtend al uitgezakt, dat was wel heel jammer. De make-up heb ik verder zelf gedaan. Ik droeg een heel mooi taupe jurkje die ik met poeder roze accessoires heb gecombineerd. Het was echt een superleuke en mooie dag en trouwden in een heel mooi kasteel waar ik me net een prinses in voelde ;-).

Neeeee een pan! Voor mij is het best bijzonder, want dit was eigenlijk m'n eerste product waar ik de bodem raakte! Gelukkig is het geen dure poeder, maar deze gebruik ik echt elke dag en is nog steeds m'n favoriet. Deze gaat ook opnieuw gekocht worden zodra deze ook echt helemaal op is.. Of misschien een back-up, want je weet maar nooit met Essence.. Inmiddels is de poeder ontzettend broos geworden doordat er nog zo weinig inzat en is tijdens het aftikken een nog grotere pan er voor terug gekomen doordat ik m'n kwast aan het dekseltje aftikte.. 

Tijdens onze állerlaatste les tekenen van dit jaar moest je je tekening inleveren die we moesten maken, maar die hadden Mariska, Louise en ik al heel lang af. Dat leidde tot een project vingerverven.. Dat had ik al zo lang niet meer gedaan, dus los gingen we wel! Et voilà, le result!

Vitamineboost! Ik zou echt weken op fruit kunnen leven, ik vind het zo lekker!

In de avond had mijn moeder zo lekker gekookt! Toscaanse kip met verse tomaatjes, pijnboompitjes en penne. De sla die er onder zit was ook echt heel lekker, olijfolie met speciale Italiaanse kruiden. Heb er ook expres een foto van gemaakt zodat ik kon onthouden wat het was, zodat ik het vaker kan eten. Jam! Verder heb ik de avond heel veel artikelen geschreven, ik had ineens heel veel inspiratie.

Tijd voor een nieuwe header! Ik ben er weer een tijdje zoet mee geweest, maar ik vind het er al heel anders uitzien. Ik ga over de nieuwe header wat meer vertellen in een update artikel die dinsdag online komt.

Verliefd op Ibizaaa! In de bios heb ik hem met een vriendin gezien en ik vond hem echt heel leuk, dus toen mijn moeder deze op dvd had gekocht moest ik hem nog een keer kijken. In de avond met mijn broertje keken we gezellig samen de film en ik vind hem nog steeds echt heel leuk. Leuke muziek, alleen wel een beetje voorspelbaar. Maarja, welke film is dat niet? 

Veel foto's komen van Instagram, daar kan je me ook op volgen om nog meer foto's te zien. Mijn profiel kun je vinden door op de -inmiddels niet meer roze- Instagram button te klikken rechtsbovenaan op deze pagina. Morgen is het mijn officiële laatste lesdag, yaay! Fijne zondag allemaal!

Hoe was jullie maand? En wat hebben jullie allemaal beleefd?

Liefs, 
Sharon.

5 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!