03-06-13

Mijn leven in foto's #2

Wat is deze maand toch snel gegaan, we maken alweer plaats voor juni! Ik vind het echt bizar snel gaan. Aan het eind van de maand is het zomer en over een aantal weken is school ook al weer afgelopen en kunnen we genieten van 6 weken lange vrijheid! Deze afgelopen maand heb ik best vaak elke dag een artikel kunnen plaatsen omdat het vooruit werken van artikelen veel beter ging, doordat ik tijdens de vakantie heel veel tijd overhad en heel veel vooruit kon werken. Het wordt wel steeds lastiger om elke dag te bloggen want we krijgen de laatste weken wel steeds meer toetsen die ik niet wil laten liggen. Achja, het is niet anders! Ik neem jullie vandaag weer mee in mijn leven door middel van foto's, kijk je mee?In een week tijd waren alle bloesembomen door, echt zo raar! Je zag ze elke dag veranderen en ik moet zeggen dat me dit jaar nog veel meer is opgevallen. Ik besloot om naar buiten te gaan en er foto's van te maken, want hier word ik ontzettend vrolijk van!


Geshopspot bij Mango! De tekst vond ik wel heel toepasselijk en ik vond het model ook best grappig en ontzettend leuk voor de zomer, zo'n cropped top. Helaas waren er alleen nog maar grote maten en vielen ze als oversized ook niet mooi, dus kon er niet een scoren. :(


Tijdens een lesje scheikunde op school hadden we een practicum waarin een bepaalde stof roze werd door een vloeistof die je erin moest gooien. Louise en ik waren een duo en gooiden dus heel veel vloeistof in het flesje, waardoor het knalroze kleurde! Zelfs wanneer je er water bij deed verkleurde het niet.


Jum, powerfood!


Logeren met Priscilla! Dat was alweer ontzettend lang geleden en het was ook weer hartstikke gezellig.


Yes, I got 'em! Ik ben er zo blij mee! Priscilla nam ze mee uit Londen en niemand mocht ze op dat moment aanraken omdat ik er nog foto´s van wilde maken. Ik mocht ze dus ook nog niet gebruiken van mezelf, maar wat was dat moeilijk! Ik was zó ontzettend benieuwd! Inmiddels staan alle reviews van de 2 al online. 

'S ochtends even snel checken of het artikel goed was geplaatst op m'n blog en was stomtoevallig ook de 5000e bezoeker. Jippie! 


Oke mag ik even? Dit is zó lief! De meesten weten nu wel dat ik aardig fan ben van Justin en toen ik zag dat iedereen die avond twitterde over 'OLLG' en 'Pattie' dacht ik; Waaaat?! Wat bleek? Op moederdag verraste Justin zijn moeder toen hij in Johannesburg zijn concert gaf en gaf zijn moeder een serenade op One Less Lonely Girl. Normaal haalt Justin een meisje uit het publiek om diegene te zingen, maar nu was het dus Pattie, zijn moeder. How cute!


Editen, editen en nog meer editen. 


Bij Priscilla zijn we creatief gaan doen en heb ik een armband gemaakt. Het zijn verschillende schakeltjes met verschillende groottes aan elkaar wat een armband vormt. Ik ben er in ieder geval lang mee bezig geweest om alle rondjes aan elkaar te krijgen. 


Woeeh, ik ben columniste op Natiza's blog van thebeautyblondie.blogspot.nl! Natiza plaatst op mijn blog nu elke vrijdag een artikel en ik elke vrijdag een artikel op haar blog. De eerste is inmiddels al geplaatst, dus mijn artikel kun je op haar blog bekijken. 


Gespot, de nieuwe LE! Ik schreef eerder al een soort "pers" bericht over de nieuwe LE van Catrice genaamd "Hip Trip" en had via Facebook al gelezen dat 'ie deze week te koop zou zijn, maar toen ik toevallig in de Kruidvat liep werd ik onwijs blij toen ik de nieuwe editie zag. Ik had het namelijk niet verwacht en was waarschijnlijk onze Kruidvat onwijs snel! Ik heb een Sheer Lip Colour mee naar huis genomen waar ik al een review over heb geschreven, en bevalt me tot nu toe erg goed! Wat me wel opviel was dat de LE van Essence er niet was, dus waarschijnlijk komt Guerilla Gardening helemaal niet. Ik kreeg toen wel een opmerking dat deze niet in NL zou komen, maar ook andere bloggers hadden het persbericht geplaatst. Foutje! De volgende weet ik in ieder geval wel zeker, dus daar komt binnenkort ook nog een artikel over.

Oogschaduw battle doen met het MUA en Naked 2 palet (klik hier voor het artikel). De schade? Heel veel vieze reinigingsdoekjes, een arm vol met swatches en vooral veel rommel.


Mjum, zo lekker! Ik wist dat er een lipsmacker van Coca Cola in een kersensmaak was, dus toen ik deze in de supermarkt zag liggen kon ik het niet laten om hem uit te proberen. Tijdens de pauze op mijn werk probeerde ik hem uit. Nog steeds de vertrouwde Coca Cola, maar met een vleugje kers. Jummie!Geen wolkje aan de lucht, heerlijk om zo naar school te fietsen in de ochtend. Als het zulk soort weer is ben ik onwijs vrolijk. Wil m'n makeup niet zitten of gebeurd er iets anders waar ik normaal van binnen kan huilen? Nu niet, want I'm enjoying the weather! Ik kan daarom ook echt niet wachten tot de zomer, ik ben vooral benieuwd naar al die nieuwe producten...


Met mijn kapperskop had ik de afgelopen tijd niets meer gedaan en besloot wat feestelijks te creëren, zonder enige inspiratie of hulp van Youtube/Google etc. Ik heb de zijkant ingevlochten, waarna ik de rest wat aan de linkerkant los hing opgestoken en er schattige bloemetjes aan toegevoegd. Ik wilde deze eigenlijk in een artikel zetten over gala/ inspiratie haar maar daar was ik net iets te laat mee.

Ik wilde weer heel graag een aantal nieuwe topjes of shirtjes halen omdat m'n kast niet echt meer leuke dingen heeft en genoeg voor wat warmere dagen. Sowieso moet ik nog grote zomerinkopen doen, maar nu gewoon een topje, die ik in de lente, maar ook in de zomer kon dragen. Bij de Vero Moda vond ik deze tops heel erg leuk en paste ze allebei, maar de linkse had te weinig kleur en daardoor viel mijn gezicht heel erg weg. De rechtse vond ik wel heel leuk staan maar twijfelde een beetje of ik hem zou halen. Misschien toch nog maar een keer terug, want ik vind hem nog steeds erg leuk!

Het beste wat er bestaat; op een zondagochtend je dag beginnen met je lievelingsnummers op Spotify. De radio optie op Spotify is echt geweldig, dankzij dat kom ik weer hele andere nummers tegen die ik heel leuk vind, zo ook 'On Ya' van Sein Kingston en Meital, een superleuke remix van 'Don't Judge Me' van Chris Brown en 'I'm All Yours' van Jay Sean ft. Pitbull. Het enige jammere is dat er steeds reclame tussendoor komt bij de gratis versie, maar ik kan echt niet meer zonder!Instagrammen! Ik had op zondag geen zin om superveel makeup op te doen en droeg alleen een concealer, poeder, mascara en een beetje oogschaduw. Ik heb daarvoor een Rimmel paletje gebruikt die ik heb herontdekt! Ik wilde een nieuwe video opnemen maar ik ben er eigenlijk niet heel blij mee, dus ik ga hem gewoon nog een keer opnemen totdat 'ie wel goed is!

Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan? 

Love, 
Sharon.

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik wil die Blogger top ook heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haah super leuk! Ben ook blij dat ik op jou blog artikels mag zetten =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leukkk! Ik word ook altijd zo blij van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, écht leuke foto's! Dat kapsel is vet, ik moet het eens bij mijn zus gaan proberen voor haar galabal. :) XX

  BeantwoordenVerwijderen