06-05-13

Vraag | Wat zouden jullie willen zien?

Hoi allemaal! Dit keer een heel snel en klein artikeltje, want ik heb deze keer aan een vraag aan júllie! Ik ben van plan begin of eind deze week een tweede video op te nemen, maar heb geen idee wat jullie graag zouden willen zien! Het mag van alles zijn; get ready with me, shoplog, OOTD/FOTD's enz.

Heb je een idee? Laat dan een reactie achter in de comments zodat ik er deze week mee aan de slag kan. Alvast bedankt! ;-)

Love,
Sharon.

4 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Get ready with me!! - Dat vind ik altijd leuk om te zien. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja doe een get ready with me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is leuk doe maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. get ready with me !!!! moet je echt doennn <3

  BeantwoordenVerwijderen