16-05-13

Video | 7 Deadly Sins Of Beauty Tag

Misschien wat kort achter elkaar, maar ik had deze week alweer een video opgenomen en was vrij snel klaar met editen, dus ik besloot om hem toch maar te uploaden! In deze Tag beantwoord ik 7 vragen vragen die eigenlijk als een soort zonde zijn opgesteld. Trots, jaloezie, gulzigheid, woede etc. Ik vond deze tag daardoor ontzettend leuk! Laat me weten welke video jij de volgende keer zou willen zien en laat een reactie achter in de comments. Veel kijkplezier!Love,
Sharon.

1 opmerking:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Superleuke video! Zou je een keer een stashfilmpje willen maken. Ookal is het niet veel, of juist wel ik vind het altijd leuk om het te zien :).

    BeantwoordenVerwijderen