17-05-13

Update en tweede Q&A!

Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen, ik heb een nieuwe header! Ik ben er de hele dag mee bezig geweest en ben best blij met het resultaat, ik vind de pagina nu niet zo roze en 'kitschy' meer, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik ben tegelijkertijd ook bezig geweest om een eigen layout te maken, maar dat lukte niet echt. Ik ga er wel wat meer aandacht aan besteden omdat het me onwijs gaaf lijkt, je eigen layout ontwerpen! Ook heb ik vandaag geen artikel geplaatst omdat ik geen artikels meer voor uit had gepland en ik deze week onwijs druk was met school, want we hebben ongelofelijk veel toetsen gehad. Dit is dus ook een snel artikeltje tussendoor, ik had dit namelijk niet echt gepland. Nu het eindelijk weekend is ga ik vandaag weer artikels schrijven en ga ik een nieuwe video opnemen. Ook wil ik een tweede Q&A gaan doen, want de vorige keer vond ik het onwijs leuk om jullie vragen te beantwoorden! Deze keer behandel ik dat niet in een artikel, maar in een filmpje, dat is een keer wat anders! Dus net zoals de vorige keer kun je vragen stellen hieronder in de comments, mailen naar lovelyphotography@live.nl of stel je vraag in de comments bij mijn video's op YouTube :).

Love,
Sharon.

2 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. Hoelang ben je nu al bezig met je blog??? X A

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat vind je het leukst om over te schrijven op je blog?

    BeantwoordenVerwijderen