01-05-13

HEMA Chalky Eyeshader

Toen ik op zoek was naar de Dip & Clean van Hema stond ik enorm te twijfelen of ik er een mee zou nemen. De mintgroene sprak me meteen aan. Hij lag er en het leek of die naar me begon te roepen "Hebben hebben hebben!". Ik keerde zonder Chalky Eyeshader naar huis en baalde stiekem toch wel dat ik hem niet had meegenomen. De eerstvolgende keer toen ik in de stad was nam ik hem dan ook mee. Dus ook nu krijgt de Chalky Eyeshader een artikeltje aan zich gewijd. Lees mee!De Chalky Eyeshader lijkt op een dik kleurpotloodje. Ik vind het echt leuk! Ook vind ik het handig dat het potlood vrij dik is. Hierdoor kan je het niet alleen makkelijk onder je ogen en op je waterlijn aanbrengen, maar ook op je oogleden! Het omhulsel is mat, net zoals de Chalky Eyeshaders zelf.

De Chalky Eyeshader is echt prachtig. Het bevat heel veel pigment, is heel zacht en creamy. Hij smeert heel fijn uit en is makkelijk aan te brengen. Er is heel fijn mee te werken en je kan ze ook prima vervagen zonder dat ze helemaal verdwijnen. 

Ik heb de Chalky Eyeshader op mijn waterlijn aangebracht. De kleur past perfect bij mijn ogen, hij haalt de kleur die mijn iris heeft een beetje terug. Ik heb de kleur ook een keer naar school gedragen op mijn onderste wimper rand en heel veel mensen zagen het. Ik heb de hele dag complimentjes gehad, haha! 

Hij blijft de hele dag goed op zijn plek zitten. Aan het eind van de dag was de kleur onder mijn wimpers wat vervaagd, maar zag je nog wel. Op je waterlijn blijft de kleur ook de hele dag zitten maar is ook ietsjes vervaagt aan het eind van de dag. Ik vind de mintgroene kleur een hele mooie vervanger voor een wit oogpotlood die ik soms gebruik op mijn waterlijn. Deze maken mijn ogen ook optisch groter en staat ook nog eens veel leuker! 

Ik ben echt heel benieuwd naar de andere kleurtjes. Ik vond de andere stuk voor stuk ook prachtig en ben zeker van plan er meerdere van te kopen. Keep up the good work, Hema!

Pluspunten: 
  • Blijft goed zitten, is iets vervaagt aan het eind van de dag
  • Brengt fijn aan
  • Pigmentatie
  • Kleur past perfect bij mijn ogen, het haalt de kleur in mijn ogen een beetje terug
Minpunten: 
  • Geen! Er is niks negatiefs aan!

Hema Chalky Eyeshaders zijn te koop bij Hema in 5 verschillende kleuren en kosten €3,00 per stuk. 
Wat vinden jullie van de Hema Chalky Eyeshaders?

Love, 
Sharon.

2 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. De kleur is werkelijk prachtig! Ik heb de blauwe en peachy, deze is steeds uitverkocht! :(

    Wat heb je een leuke blog, je hebt er een BL volger bij hoor! :D

    BeantwoordenVerwijderen