09-05-13

Essence Guerilla Gardening

Vorige week plaatste ik al een artikel over de aankomende LE van Catrice, maar natuurlijk komt Essence ook met een nieuwe Limited Edition! Deze keer "Guerilla Gardening". De naam zegt het eigenlijk al, met deze collectie kunnen we tijdens het tuinieren er nog steeds geweldig uitzien met veel aardetinten gemixt met fellere kleuren.

Guerilla Gardening by Essence - Nail Polish

I’m the Moss, Plant the Planet, Mission Flower en Floral Glam
Een groene duim? Natuurlijk! De lakjes die lang blijven zitten en perfect dekken lakken je nagels groene, limoen, roze of tomaten rood. De kleuren zijn fel en nemen je mee in volgroeide tuintjes met veel bloemen en gras. De lakjes zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, I’m the Moss, Plant the Planet, Mission Flower en Floral Glam.
Consumentenadviesprijs: €1,79

Guerilla Gardening by Essence - Nail Effect Powder


I’m the Moss, Mission Flower

We laten het gras over onze nagels groeien! In deze collectie komt Essence met een Nail Effect Powder. Besprinkel ze over je nagels en ze laten een zacht moslaagje achter of een volgroeide roze bloem. De Effect Powders zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, I’m the Moss en Mission Flower. 
Consumentenadviesprijs: €1,99

Guerilla Gardening by Essence - Nail Effect Brush


Do It Yourself! Met het kwastje kun je geweldige nagelcreaties maken en is perfect voor het aanbrengen van de Nail Effect Powders. Dus dat is hoe het perfecte (tuin) gereedschap voor de echte schoonheden eruit ziet! Het kwastje is verkrijgbaar in 1 kleur, 01 To Sweep Is Sweet.
Consumentenadviesprijs: €1,99

Guerilla Gardening by Essence - Eyeshadows

v.l.n.r: Garden Up!, My Piece Of Land, Plant The Planet

Aardetinten kunnen worden gecombineerd met felle groene kleuren zoals My Piece Of Land om je land te winnen. Plant je eigen planeet met Plant The Planet en maak je tuintje af met Garden Up!. Jij bent zeker klaar om mooi opgemaakt en wel aan je tuintje te beginnen. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; asfalt grijs (Garden Up!), aardebruin (Plant The Planet) en fris groen (My Piece Of Land).
Consumentenadviesprijs: €1,79

Guerilla Gardening by Essence - Eyebrow Mascara


01 Garden Girls, 02 My Piece Of Land

Niet alleen je ogen en je nagels moeten 'tuinierklaar' zijn, ook je wenkbrauwen zijn niet te missen! De gel-achtige texuur met een subtiel kleurtje maken je wenkbrauwen zeker in vorm. Met een lichtere tint voor blondines en een donkere versie voor brunettes kun je oogsten in veel complimenten! Verkrijgbaar in 2 kleuren, 01 Garden Girls en 02 My Piece Of Land.
Consumentenadviesprijs: €1,99


Guerilla Gardening by Essence - Cream To Powder Blush


Mission Flower, Floral Jam

Zo rood als een biet; deze blush geeft je prachtige roze wangen met een poederige finish. Net alsof je alsof je leuke dag hebt gehad in de frisse lucht. De blush is zeer geschikt voor alle stedelijke 'amazones' met een hark en schop. Verkrijgbaar in 2 tinten; Mission Flower en Floral Jam.
Consumentenadviesprijs: €1,99

Guerilla Gardening by Essence - Lip Creams


01 Mission Flower ,02 Flower Glam 

Matteer je glimlach! De fluweelzachte lipcream met een matte finish in intens rood en roze tinten die doen  denken aan de vroege zomer zorgen voor gegarandeerd stijlvolle lippen! De lipcreams zijn er in 2 tinten; 01 Mission Flower en 02 Flower Glam.
Consumentenadviesprijs: €1,99

Guerilla Gardening by Essence - Hair TieDe kleurrijke haarelastiekjes in fel rood en roze houden je haar op z'n plaats terwijl je stad opfleurt. En het leuke is dat door hun gegroefde structuur de elastiekjes zo ontworpen zijn dat ze geen vervelende knikken in je haar achterlaten wanneer je ze er uit haalt! Say hello, cute little blossom head!
Consumentenadviesprijs: €1,99

De LE Guerilla Gardening zal vanaf half mei t/m juni 2013 in de Kruidvat en Trekpleister te vinden zijn.
Naar welke producten ben jij benieuwd? 

Love,
Sharon.

2 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!