08-04-13

Meest gebruikte/ favoriete apps

Met mijn iPod doe ik echt heel veel. Ik speel muziek af, check blogs, speel spelletjes, stuur berichtjes en ga zo nog maar door. Daarom leek het me leuk om het eens te hebben over mijn favoriete/ meest gebruikte apps. Enjoy!


Cuptakes -  Dit is een ontzettend leuke app met hele leuke achtergrondjes. Per maand update je de app en krijg je elke maand nieuwe achtergrondjes die je kan opslaan en kan instellen. De achtergrond op mijn home screen komt hier ook vandaan! De app kost €0,89.

Candy Crush - Het spel waar ik via Facebook altijd 100 meldingen van kreeg ben ik nu ook gaan spelen. En het werkt echt verslavend! Ik ben helemaal nog niet ver omdat ik er steeds in faal om alle gelatine weg te spelen..

Blogger - Met deze app bewerk of zet ik een artikel in elkaar als ik mijn computer niet bij de hand heb. Zodra ik dan op mijn computer zit kan ik verder met de alvast gemaakte post zodat ik minder lang hoef te werken aan een artikel.

Icomania - Is vergelijkbaar met het spel '4 Pics 1 Word' wat ik trouwens ook al heb uitgespeeld. Maar deze is dan veel leuker! Ze vragen steden, films, personages etc. waarop jij het antwoord moet geven. In elk level zitten zo'n 65 plaatjes.

Bloglovin' - En dan de laatste app is echt een superhandige app. Eerst bezocht ik alle blogs apart, wat ontzettend veel tijd kost. Nu heb ik alle blogs die ik dagelijks bekijk en volg gekoppeld in deze app, zodat ik niet de sites apart hoef te bezoeken. Hier kan je het artikel zelf ook lezen, of vanuit daar naar de orginele site gaan. Je kan mijn blog trouwens ook volgen :) (klik)

Wat zijn jouw favoriete apps?

Love,
Sharon.

3 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

  1. leuk om te lezen, bedankt voor je reactie op mijn blog. zo ben ik bij jouw blog terecht gekomen en ga je volgen op bloglovin! :) Liefs x.

    BeantwoordenVerwijderen